3 maskare koje ćete obožavati

Ovaj tekst napisala je Marija Rakazović, profesionalni šminker i možete je kontaktirati putem e- maila rakazovic@yahoo.com ili na Instagram profilu https://www.instagram.com/makeupmarijarakazovic/?hl=en 

Sve tri maskare su brenda Maybelline New York što nimalo ne čudi, jer ko bi proizvodio bolje maskare od samog brenda koji je i patentirao prvu maskaru.
1.Lash sensational maskaraMaskara za senzacionalan i glamurozan izgled trepavica. Formula ove maskara sadrži ulje divlje ruže tako da ona deluje negujuće na trepavice. Posebno dizajnirana četkica omogućava lako raščešljavanje i ravnomerno nanošenje maskare.
Ono što je zajedničko za sve tri maskare je to da su one pigmentovane, postojane, ne razmazuju se i ne preslikavaju.
2. The Falsies Lash Lift maskaraMaskara koja trepavicama daje volumen, izdužuje ih, podiže i uvija. Postojana je i pigmentovana. Sa njom se postiže dramatičan izgled trepavica.
3.The Colossal Go Extreme maskaraMaskara za ekstremni volumen trepavica. Formula ove maskare obogaćena je kolagenom. Posebno dizajniranom četkicom dodatno se podižu trepavice, nanosi se duplo više proizvoda i na taj način postiže se ekstremni volumen trepavica.

Nema tagova 1