STYLE BY NINI – Ona diktira modne trendove

Njen profil na Instagramu prati preko 30.000 ljudi, a među njima su i Eva Longoria, Talia, Loren Ridinger, Kris Džener  i mnoge druge svetske dame, ona se zove Nina Panić i svojim savršenim modnim kombinacijama inspiriše žene širom sveta.

Pažljivo izabrane i savršeno uklopljene modne komade, možete naći na ovom Instagram profilu  i upravo Ninini fenomenalni izbori inspirisaće vas da pronađete idealnu kombinaciju za svaku priliku. Od nakita do bunde, Nina misli o svemu i svakodnevno pomera granice na modnom nebu, kako i sama kaže iz hobija.

 Kako ste došli na ideju da napravite Instagram profil “Style by Nini”?

Nina Panić: Moj motiv pokretanja Instagram profila Style by Nini je bio pomalo neuobičajen… Nije mi bila namera da se pretvori u ovo što taj profil predstavlja danas. Pokrenula sam ga jer sam htela tati da pokažem veliki broj kombinacija koje sam imala kao ideju, a za šta mi je trebala aplikacija koja daje siroke mogućnosti za tako nešto. Posebno imajući u vidu činjenicu da upravo sa tatom od malih nogu, pa evo, i dan danas najcešće idem u šoping,  kada se  dogovaramo, a ponekad i sučeljavamo mišljenja oko mojih i njegovih odevnih kombinacija.
Instagram je bio “El Dorado” u kome sam mogla da pokažem, prevashodno njemu, a onda i drugima šta mi se sve “vrzma” po glavi, kada je moda i svet mode u pitanju.

 

Deo ste tima domaćeg uspešnog brenda Lolam koliko vam moda znači u životu i šta Lolam priprema za leto?

Nina Panić: Kao i svakoj ženskoj osobi, puno. Uostalom, čak i muškarci sve više pridaju značaj modi i modnim stilovima. Nekad su nas učili da odelo ne čini čoveka. To je verovatno tačno. Ali stil ga svakako čini.
Lolam je mlad brend u usponu, mladi ljudi su deo tima,to mu je i najveća prednost nad svima ostalima . Na čelu celog projekta Lolam nalazi se izuzetno talentovana dizajnerka Milica Garzičić, uloga nas ostalih je da doprinesemo uspešnom razvoju brenda u koji svi, bez pogovora, verujemo. Što se tiče planova za predstojeću letnju kolekciju zastupljeno je pregršt lepršavih materijala vedrih boja ,a  animal print  i koloritni dizajn su nešto po čemu je Lolam brend već prepoznatljiv, pa će tako biti i ovoga leta.

Kakva vam je bila prva reakcija kad ste saznali da vas prate Eva Longorija, Talia i Kris Džener?

Nina Panić:  Osmeh, a onda i uzbuđenje. Pomalo mi je žao što zbog studija kojima posvećujem puno pažnje i vremena, ne stižem da se u potpunosti posvetim svom Instagram profilu, ali i to će se svakako promeniti onog trenutka kada studije privedem kraju tokom ove godine.

Da li imate neke modne komade za koje možete reći da su MUST HAVE ovog proleća?

Nina Panić:  Nisam pristalica , ne samo slepog praćenja trendova, ili posebnih dizajnerskih kuća, već smatram da i ne postoji odevni predmet koji je “must-have” i koji od nas treba da pravi uniformisanu vojsku širom sveta. Gotovo da nemate dva ista čoveka na svetu, da bi neki komad “must-have” jednako dobro stajao čitavoj masi ljudi. Iz tog jednostavnog razloga protivnik sam ovakvog pristupa modi. Lepota mode , a još više stilova, je uprvo u širini i neograničenosti koju ista može da pruži, zašto se onda ograničavati na nešto sto nazivamo ” must-have”.

Instagram profil: STYLE BY NINI

No tags 1