Evo kako Sunčeva eklipsa deluje na vaš horoskopski znak

Sunce i Mesec će 2.jula u 21:16 da stoje zajedno, na 10-om stepenu u brižnom znaku Raka. Mladi Mesec predstavlja novi početak i odličan je trenutak za nove planove i za početak nečeg novog. Totalno pomračenje Sunca će se takođe tada odigrati. Nažalost u našim krajevima neće biti vidljivo, ali svakako ćemo osetiti tu energiju. Svi događaji koji se tada odigraju će dugo trajati, često osećamo te promene narednih šest meseci.

Pomračenje Sunca može vam pokrenuti veliku životnu prekretnicu.

U ovom periodu ćete se okrenuti sebi, zagrebaćete duboko u svoje poslovanje, emotivne i ostale odnose ili u svoju sopstvenu svrhu. Okrenuvši se preispitivanju shvatićete šta ustvari želite. Počećete da donosite nove hrabre odluke i novim izborom ćete birati više za svoju sreću.

MLAD MESEC U RAKU

Sunce i Mesec su u Raku, to je vodeni znak, predstavlja naš emotivni život. Tako da ćete se baviti najviše porodičnim pitanjima. Rak voli emotivnu sigurnost koju traži u domu i porodici. Ovaj Mlad Mesec pokrenuće u vama empatiju i brigu prema članovima porodice i prema prijateljima. Želećete da stvorite prijatnu atmosferu i da svi zajedno uživate. Zbog te prevelike osetljivosti bićete skloni promenama raspoloženja i ako postoji neko neslaganje počećete da patite. Pokrenuće vam se i prisećanje prošlosti, vraćaće vam se slike iz prethodnih godina i samo detinjstvo. Rak je znak koji predstavlja plodnost, matericu, grudi i stomak. Tako da će dosta beba biti u planu narednih šest meseci, kao i dosta porođaja.

SOLARNA EKLIPSA

Sunce ima totalno drugačiji efekat tokom solarne eklipse. Sunce, koje predstavlja naš ego i energiju, sada će privremeno biti sakriveno Mesecom. To znači da smo manje-više prisiljeni da se okrenemo ka unutra, ka sebi. Mnoga čudna i sumorna osećanja se tada mogu pojaviti. A kada se suočimo sa tim, dobijemo iskrenu i jasnu sliku na čemu treba da radimo narednih meseci.

Totalno pomračenje Sunca će pokrenuti značajnu prekretnicu u vašim životima. Poželećete da svom životu date drugačiju energiju i drugačiji izgled. Možete razmotriti  koje su  vaše emotivne i unutrašnje potrebe. Dobićete odgovor na pitanje, kakve su vam promene potrebne. Ali sve promene su izazov i tada se pomalo plašimo novih događaja. Biće vam potrebna hrabrost, zbog promena koje ćete želeti da napravite u domu, porodici ili poslu.

Evo kako će Sunčeva eklipsa delovati na vaš horoskopski znak:

OVAN: Posvetite se više nego inače svojoj porodici. Trebali biste biti odgovorniji za svoje roditelje. Neki problem iz prošlost vas muči, ne dopustite da vas zbog toga preuzme stres. Vreme je da radite i da se maksimalno posvetite poslu. Iskoristite snagu koju trenutno imate kako biste postigli uspeh koji vam je potreban za napredovanje u poslu. Mogući su nesporazumi sa partnerom ili decom.

BIK:  Briga o sebi vam je sada dosta važna – tu se krije iscjeljenje. Imate nekoliko značajnih projekata koje ste započeli, ali možda nemate dovoljno vremena da ih završite. Vreme je dragoceno, budite mudri, pa ako vidite da vam nešto ne ide, iskoristite ga na najbolji način. Ne zaboravite da odlazak na odmor okrepljuje telo i um. U ovom periodu posvetite se sebi, idite na masaže i na kozmetičke tretmane.

BLIZANCI:  Finansije će biti vaš glavni fokus. Imaćete mnogo dobitaka koji dolaze kao nagrada od vašeg višemesečnog rada i truda. Nastavite sa ulaganjem u različite poslovne projekte. Investirajte u pravu stvar i zaradite još više. Negujte vaša prijateljstva. Imaćete dosta prilika za zabave i izlaske, ne propustite ih, prijaće vam ali će vam I doneti nova važna poznanstva.

RAK:  Lični napredak je moguć u ovom periodu. Potrebno je samo da detaljno preispitate svoje odnose i da postavite granice. Prođite kroz ovaj test, postavite se na nov način prema ljudima i uskoro će vaša komunikacijska i finansijska pitanja biti rešena. Počnite reorganizaciju svog života. Moguće je nasledstvo, subvencije ili dobitak od drugih osoba.

LAV:  Naićićete na situaciju koja će promeniti način na koji razmišljate o životu. Bilo je dosta teških situacija, ali ne dopustite da to puno utiče na vas. Samo budite strpljivi i sve će se okrenuti u vašu korist, možete iskoristiti svoju mudrost da izvučete najviše iz toga. Prijaće vam neke obuke, kao i kurs stranog jezika.

DEVICA: Sada imate  priliku koja vam može promeniti život. Možda će kolega ili prijatelj da vam ponudi novi posao. Budite hrabari i prihvatite ga. Ovo je period kada će vam se finansije uvećati. Ljubav će vam takođe ići od ruke. Ako ste usamljeni pojaviće vam se osoba o kakvoj ste maštali. Ako ste zauzeti očekujte lepa iznenađenja i puno lepih poklona od partnera.

VAGA: Vreme je da uvedete  neke promene u poslovni prostor. Napeti periodi nisu samo završeci, već su i novi početak. Prođite pored starog i uđite u novo. Sreća vaše budućnosti zavisi od vas. Lep i uspešan period je pred vama. Pripazite samo na svoj način komuniciranja sa drugima. Očekuju vas lepa kraća putovanja i prijatno druženje sa komšijama ili rođacima.

ŠKORPIJA:  U ovom periodu imate dosta planova, ali im se nažalost nećete dovoljno posvetiti. Zato je bolje da što pre zaboravite na njih, gubite samo energiju. Čuvajte svoje vreme i iskoristite ga za druge važe stvari. Započnite sa promenama u svom domu, ako niste u braku započnite sa planiranjem venčanja. Moguća je kupovina nekretnine.

STRELAC:  Započnite sa detaljnim proračunima kada je vaše poslovanje u pitanju. Vaše će finansije biti problem tokom ovog perioda. Poželjno je da započnete sa štednjom, pripazite na šta vam odlazi novac. Neka vam fokus bude na tome kako da zaradite više novca. Posvetite malo više vremena svojim ukućanima. Planirajte prinovu.

JARAC: Ovaj period je za vas stresan – mada će vas to lično očajati. Vi ćete se na kraju prilagoditi novinama i bićete spremni prihvatiti nov izgled vašeg života. Komunikacija će biti pomalo teška, pogotovo sa partnerom. Pokušajte da ga više razumete i da ga negujete. Mir i zadovoljstvo možete pronaći u hobiju.

VODOLIJA: Ulazite u fazu promena koja vam donosi bolje dane. To će biti uznemirujuće i eksplozivno, ali sa dobrim ishodom. Znači, nemojte dopustiti da vas uznemirujući osećaj natera da odustanete od novina. Imaćete jaku potrebu da nekome pomognete u ovom periodu. Ponudite pomoć nekome kome je potrebna, pa iako je reč samo o podršci ili ramenu za plakanje. Možda vam u život uđe osoba sa kojom ćete proći kroz neobično strastveni odnos.

RIBA: Morate pronaći svoje odredište. Pomračenje Sunca će vam pomoći da krenete napred sa jasnim pogledom na trenutnu situaciju. Ako počnete da se dvoumite, fokusirajte se na svoj cilj, imajte konkretne namere. Započnite da ostvarujete svoje snove. Budite komunikativni u ovom periodu. Sarađujte s drugima kad god je to potrebno. Radite na tome da pojačate svoj autoritet.

Piše: Ivana Paunović astrolog (tel: 065 50 60 567)

Nema tagova 0