Mars/Uran – skriveno izlazi na svetlo dana

U narednim danima, 19. i 20. Januara Mars i Uran sastaju se na 6′ Bika. Ovaj planetarni spoj je eksplozivan, ekscentričan i nepredvidiv.
Nalikuje na munju koja para tamno nebo, a potom sledi grmljavina.
Upaliće se svetlo, doći će do iznenadne spoznaje, otkrića, a to vodi u promene koje je teško zaustaviti.
Skloni smo naglim reakcijama, nesmotreni smo, kao da ne možemo protiv sebe jer nas nešto tera da učinimo baš ono što smo naumili. A kontrola je sada više nego potrebna. Odložite reakcije posebno ako osetite nemir, ljutnju, bilo koju drugu jaku emociju. Promislite, zapitajte se da li to što sad  učinim jeste ono za moje najveće dobro?
Javlja se snažan poziv da se odvojimo i odvojimo od svega što nas sputava i vezuje lancima. To mogu biti i unutrašnja stanja, ali i spoljne okolnosti. Revolucija na delu.
Sve će biti popraćeno jakim uzbuđenjem, nemirom. Može se pojaviti i želja za avanturom seksualnog tipa. Ali kad udovoljite nagonima, moguće je da posle pomislite – šta mi je to trebalo?
Ovo je aspekt neobičnog i neuobičajenog iskustva, možda pomalo ekscentričnog i nastranog, u svakom slučaju izlazi van svih kalupa i očekivanja. Zadovoljstvo se često nalazi u nekoj drami, podizanju tenzija, Ali pazite da vas to ne iscrpi.
Iskoristite ovu energiju kako biste spoznali, shvatili, upotrebili neka originalna i kreativna rešenja, pomakli se s mesta, doneli odluke koje vas vode napred , u bolje, ali sve što činite neka bude na promišljen način kojim radite u ime sebe, a ne protiv sebe.
Čuvajte se riskantnih ljubavnih i finansijskih odluka, vode ka gubitku. Pripazite na vrat, grlo, kolena, glasne žice, štitnu žlezdu.
Pandorina kutija će se otvoriti i sigurno je da sve što će izaći na svetlo dana ima smisao i svrhu.

Ovu astro prognozu napisala je astrološkinja Julijana Oremović, njen rad možete pratiti na sajtu www.julijanaoremović.com

Nema tagova 0