Mlad Mesec u Ovnu- usudi se, kreni i uživaj u iskustvu

Vreme ohrabrivanja, buđenja, novih inicijativa dolaze nam 12. aprila, u 3 sata i 30 minuta kroz mladi Mesec u Ovnu. Nebeske konstelacije koje će ga propratiti usmeravaju nas prema vlastitom životu, prema onom Ja koje traži da bude pokazano, izraženo, prema potrebama koje dugo zanemarujemo i planovima čije ostvarenje odlažemo.

Sad nemamo pravo na izgovore. Nemamo luksuz reći ne mogu, teško je, nije moguće. Uprkos svim okolnostima u kojima se nalazimo, uvek postoji izlaz, neko novo rešenje, novi put.

Pozvani smo da hrabro iskoračimo izvan poznatih mesta.

Pozvani smo da se usudimo.

I nije važan ishod, važno je da smo krenuli, pokrenuli, probali.

Svaka aktivnost, donosi nam neki odgovor, informaciju. Sada je sve bolje od stajanja u mestu.

Ovaj mladi Mesec ima ‘dva’ čuvara. S jedne strane stoji Merkur – izgovori, uspostavi kontakt, napiši, pošalji poruku, obaveštenje, kreni na put. S druge strane je Venera s kojom tražimo povezanost, ljubav, podršku, osećaj sebe kao osobe koja ima sve što joj je potrebno da bi pokrenula ostvarenje onoga što joj je bitno. Venera je u izazovnom aspektu s Plutonom u Jarcu što u odnosima može probuditi potrebu za kontrolom, javlja se ljubomora, iz straha činimo nešto protiv sebe. Poenta je prepustiti se i dopustiti sebi iskustvo.

Sve ide brzo, ubrzano. Sad i odmah. Nestrpljivi smo. Komunikacija je jasna i direktna. Nema okolišanja.

Mars u Blizancima daje dodatnu energetsku injekciju ovoj nebeskoj priči. Pogledaj u svoju okolinu, poboljšaj komunikaciju s bliskim osobama, poveži se s bliskim rođacima. Putovanja, društvene mreže, neočekivani susreti i sastanci mogu doneti nove prilike i korisne informacije. Sve što je vezano uz putovanje, kretanje i komunikaciju ima podršku Svemira.

Jupiter u Vodoliji šalje nam nove blagoslove. Imamo viziju i jasnu nameru. Oni koji se u narednim nedeljama pokrenu i ostvare nešto što su dugo želeli ili planirali, imaće razloga za zadovoljstvo.

Zato nemoj čekati.

Kreni!

Piše: Astrološkinja Julijana Oremović

www.julijanaoremovic.com

Nema tagova 0