Mladi Mesec u Vodoliji POSLAĆE VAM LJUBAV KOJA JE ISKRENA

Tokom Mladog Meseca ( u Vodoliji 24.01.2020. u 22:42), Mesec je između Zemlje i Sunca i jedva je vidljiv. Mladi Mesec najavljuje početak nove faze. To je dobro vreme za početak nečega novog.

Sunce i Mesec su zajedno u interesantnom znaku Vodolije, u napetom aspektu sa Uranom i lepoj vezi sa Hironom. Možemo osećati teskobu i napetost jer želimo promenu odmah, kao da nemamo vremena da čekamo. Imamo osećaj da nema povratka, da moramo dalje i da moramo više.Hiron nas vuče ka isceljenju. Osećamo da nas ova bol, naša najveća rana, ustvari može izlečiti.
Ovaj Mladi Mesec imaće snažan uticaj u 2020. godini. Atmosfera Vodolije će biti posebno aktivna.
Možda ćete osetiti unutrašnji nemir, loš san, glavobolju i umor. To može biti i nekoliko dana pre Mladog Meseca.Vodolija je društvena, sa mnogo ideja i sa potrebom da uradite nešto humano. Ovo je period kontakata, saradnje i uklapanja u neku novu okolinu. Na trenutak zaboravite na emotivne blokade, budite otvoreni za svaki odnos, volite dušom i celim srcem, volite bezuslovno. Poklonite svoj osmeh i slučajnom prolazniku. Radujte se sa ljudima sa kojima imate iste ciljeve i ideale.
Vodolija je astrologija, budućnost, izumi, internet, tehnika, kamioni, avioni, struja…
Sa ovakvim aspektima intuicija je jaka, možete iznenada dobiti jaku inspiraciju. Osetićete ekstrem, nepredvidljive događaje i iznenadne susrete. Vodolije imaju svoj pogled na život, autentični su i posebni. Njihov moto je „Živi i pusti druge da žive”. Živi život punim plućima i ne osvrći se na prošlost. Raduj se budućnosti i onome novom što dolazi.
Da li ste spremni za nešto novo?
Možda da zaradite novac na kreativan način, tako ćete osetiti zadovoljstvo a u isto vreme možete poboljšati finansijsku situaciju. Ovo je i potreba da budete samostalni.
U ovom period trebate izgovoriti istinu. Možda vas neka ljutnja i bes nateraju da postupite agresivno ali otvoreno i iskreno. Potrebno je osloboditi se misli koje vas opterećuju. Sada se ruše emotivne barijere. Ne plašite se posledica, jer život je nepredvidljiv, što ga lakše shvatate biće vam interesantnije.

Sada imate priliku da budete jači od svojih strahova. Ne plašite se samoće, ne bežite od novih stvari, ne prihvatajte ljude kao svoje neprijatelje već svakoga lepo ugostite i pronađite mu mesto u vašem životu. Sve osobe koje vam ulaze u život, dolaze baš kod vas sa razlogom. Učite od njih, menjajte se, to je za vaše dobro.

MLADI MESEC I LJUBAV

Na nebu će biti izazovnih aspekata. Oni nas pozivaju da budemo hrabri i da mudro reagujemo. Moguće su teškoće u odnosima, Venera, planeta ljubavi je sa sanjivim Neptunom u Ribama. To može u vama probuditi dosta romantičnih osećaja,empatiju i osetljive emocije. Sa tolikom preosetljivošću sami ćete ići ka istraživanju sve dublje i dublje.
Ove dve planete će napraviti kvadrat sa Marsom, pa ćete poželeti da stignete na cilj, u vama je energija vojnika, takmičara i boksera. Mnogo kreativne inspiracije za stvaranje umetnosti će vam biti u glavi. Možda ćete želeti nerealno, pazite se, život u snovima često vodi do razočaranosti. Tako da je najpametnije da budete umereni i da se na trenutak spustite na zemlju kako bi ste videli realnu situaciju.

Možda se osetite izdano, prevareno ili razočarano u nekom odnosu.

Ne reagujte impulsivno, sa ovakvim aspektima ljubav puca iznenada. Možda nepromišljeno uđete u problem koji je inače prolazan. Ne treba vam to, samo se fokusirajte na nešto drugo, to može biti neki hobi, trening, šetnja ili knjiga. Tako ćete izbeći svađu i nesporazume.

Mesec će od nas tražiti da se preispitamo i da se promenimo.

Tako ćemo i menjati situacije oko nas. Često naše emocije leže duboko u nama, a toga nismo ni svesni. Većina ljudi je sklona potiskivanju emocija u stranu, ali one ne nestaju, one su i dalje tu samo ih gušite. Tu su u vama i čekaju da jednog dana izađu na površinu. A to će biti tek onda kada dozvolite sebi da ih priznate.
Ovaj Mesec u Vodoliji će vam pomoći da se suočimo sa takvim emocijama, ne samo u januaru, već tokom cele ove godine. Emotivna ranjivost nije ono čime želimo da se bavimo. Svaka osoba na ovoj planeti želi ljubav, sreću i zadovoljstvo. Sa osećajem ispunjenosti dolazi i puno slobode.

Iako se možda plašite da budete otvoreni, to je nešto sa čime ustvari dolazi opuštenost i spontanost, sloboda življenja.
Kada vam se učini da ste zatvorili svoje emocije i da ste se povukli u svoj sigurni prostor, pokušajte i tada svoje srce držati otvoreno. Radujte se izazovima i svakom novom odnosu. Kada naiđete na negativnu energiju drugih, umesto da ih osuđujete ili da ih izbegavate, pokušajte da pošaljete svoje pozitivne vibracije ka njima. Potrebne su im. To je način da započnete ostvarenje ovogodišnjih zahteve.

Moć ljubavi je u svima nama.

Naučite da koristite tu sopstvenu energiju, pokrenite emotivni kanal u vama. Ne zaboravite da kako zračite, tako i privlačite. Kada ste surovi, to je ono što ćete dobiti zauzvrat. Ali kada omekšate sebe, otvorite srce za mnoga čuda svemira, tako će vam i dolaziti. Kada ste spojeni sa čarobnom energijom prirode naći ćete dobro u svemu.
Nije uvek lako da budemo otvoreni, nasmejani i pozitivni, to može biti borba za neke. Za emotivne promene i promene u vama samima najbolje je da pratite mesečeve faze. Radite po njihovim ciklusima. Zato, sada sa ovim Mladim Mesecom započnite rad na sebi.

OVE GODINE NEKA VAM FOKUS BUDE NA EMOCIJAMA I ODNOSIMA. POTREBNO JE DA SE ŠTO VIŠE OTVORITE I DA DOZVOLITE EMOTIVNOJ SLOBODI DA VAS VODI.

Morate pustiti svoje srce da sija. Kada vam je dosta svega, umesto da se povučete, nastavite dalje, otvorite svoje srce još više. Budite hrabri! Svemir će prepoznati vašu energiju i vašu potrebu za širenjem, za slobodom i za avanturom…očekujte da će vam odgovoriti impulsima koji se zovu LJUBAV, jer sve od ljubavi počinje.

Piše : Ivana Paunović astrolog (065 50 60 567) 

Nema tagova 0