Nina Panić: Znači mi podrška koju mi pruža Kris Džener

Kad slušate svoje srce, onda je sve moguće, pa i da vas podrži jedna od najuspešnijih žena na svetu, mama Kardašijan, slavna Kris Džener. To je pošlo za rukom sjajnoj, mladoj i ambicioznoj Beograđanki, Nini Panić.

Malo je poznato da se iza profila @stylebynini koji prate mnoge poznate svetske i domaće zvezde i javne ličnosti, popust Kris Džener, Talije, Eve Longorije, i mnoge druge, “krije” Srpkinja Nina Panić. Ovaj profil odiše neverovatnom količinom elegancije. Pored svetski poznatih brendova, na profilu se mogu videti i predlozi stajlinga sa garderobom i obućom naših domaćih brendova.

Nina kad ste prvi put dobili podršku od svetski poznatih žena koje vas prate?

Nina Panić: Moj Instagram profil je pre svega proizvod ljubavi i hobija. Nisam ni slutila da će neka od značajnih i velikih, što domaćih što stranih imena uopšte primetiti nešto što sam zapravo kreirala sebi samoj i “kačila” svoje postove prevashodno kao neku vrstu ličnog podsetnika za inspiracije tokom vremena. Svakako medju prvim značajnijim imenima koja su me, na moje iznenadjenje, primetila i pružila mi podršku kako na svojim profilima, tako i na drugim Internet platofrmama jesu Loren Ridinger, Talija, Seka Aleksić i Eva Longorija…

Ko vam je najveća inspiracija?

Nina Panić:  Nemam konkretno ime koje bih mogla da navedem kao klasičan uzor. Ali, genetika je svakako odradila svoje, jer je moja baka Branislava celog svog života izuzetnu pažnju poklanjala svom stilu oblačenja, koji se uvek i jedino može sažeti u jednu reč – elegancija.

Znam da je Talija nosila modele iz Srbije, o kojim brendovima se radi?

Nina Panić: Kontakt koji imam sa Talijom omogućio je mojoj prijateljici Jeleni, da svoje unikatne tašne “The Point”, dostavi u NjuJork, a nakon čega je ova svetska latino zvezda te tašne i predstavila na svom profilu.

Eva Longoria je prava dzepna venera, a cini mi se da joj odlicno pristaju sve kombinacije. Kako joj to polazi za rukom?

Nina Panić: Pa kad je neko “džepna Venera” onda to i nije teško. Osim toga, oko nje kao i oko drugih popularnih ličnosti iz sveta šou biznisa sličnih njoj, uvek se nalazi veći broj stilista, modnih kreatora i drugih koji su im podrška u poslu kojim se bave.

Najstilizovanija žena na svetu je?

Nina Panić: Ne mogu izdvojiti samo jednu osobu, jer to ne bi bilo ni pravedno, ni istinito. Nezavisno od ličnih afiniteta ili predubedjenja pojedinaca širom sveta, posmatrajući isključivo iz “stilskog” ugla (naravno, u zavisnosti od povoda i prilike), svakako medju najelegantnijim i najstilizovanijim ženama smatram: Oliviju Palermo, Kris Džener, Melaniju Tramp i Rijanu. A, recimo, sa naših prostora mogu izdvojiti Severinu.

Nema tagova 6