Njeno vreme tek dolazi: Ivana Džamić Dživ Neone u Tami posvetila svim ljudima koji se ne boje da sanjaju velike snove

Fotografije iza kojih stoji ova mlada devojka, već duži vremenski period obožavane su. Iskrena i nasmejana kaže da živi život po svojoj meri. Ne skriva da sanja velike snove i kaže da je upravo njena prva pesma, Neoni u Tami, posvećena svim sanjarima. Jedno je sigurno, a to je da njeno vreme tek dolazi, Ivana Džamić Dživ. 

Svi vas znamo po sjajnim fotografijama. Kako ste došli na ideju da snimite pesmu?

Ivana Džamić Dživ: Od kad sam bila dete, negovala sam talenat za pevanje i glumu. Ali, život me je odveo u nekom drugom pravcu, izgleda da mi nije dao se udaljim iz muzičkog sveta. Ideja za pesmu se desila kad sam upoznala talentovanog mladog čoveka i producenta Petra Wagnera sa kojim sam se potpuno našla po pitanju muzike i stila koji želimo da pravimo. Želimo da mladim ljudima pružink mogućnost izbora da slušaju nešto drugačije.

Partner u spotu vam je mlada zvezda Leon. Kako je došlo do te saradnje?

Ivana Džamić Dživ: Za ovakav retro stil muzike, želela sam da imam u svom spotu nekog ko zrači fizički takvom jednom energijom. Leon, pored svog talenta za pevanje, ima neverovatan talenat za glumu. On fizički podseća na mladog Bred Pita, a i nosi jednu takvu harizmu sa sobom. Na moje veliko zadovoljstvo, on je prepoznao Neone u Tami kao kvalitetan projekat i oboje smo se pronašli baš kao pravi sanjari.

Kakvu poruku nose Neoni u Tami?

 Ivana Džamić Dživ: Neoni u Tami su posvećeni svim ljudima koji se ne boje da sanjanju i da se prepuste životu takvom kakav jeste. Ponekad pun lutanja, mračan, ali sa druge strane, beskrajno sjajan i pun prilika.

Šta biste poručili mladim ljudima koji imaju slične snove kao što su bili vaši, a  koje ste do sad ostvarili?

Ivana Džamić Dživ: Volela bih da iz svega ovoga shvate da svaki san koji sanjanju, ako ih na kraju dana motiviše i pravi od njih bolje i uspešnije ljude, vredi sanjati. Odustajanje nikad nije opcija i čak i pored svih životnih prepreka, nikad ne dam na sebe. Uvek gledam napred i ne bojim se da pogrešim. Svako skretanje sa puta je prilika da naučiš nešto novo osebi.

Da li možemo da očekujemo još neku pesmu u skorije vreme?

Ivana Džamić Dživ: Moj producent i ja aktivno radimo na ostalim pesmama već. Želimo da ljudi prvo upiju Neone u Tami i da se zaljube u ovu pesmu baš kao što smo i mi.

Koji je recept za sreću po vama?

Ivana Džamić Dživ: Osmeh, zagrljaj, i mnogo ljubavi, prema sebi i drugima.

Šta biste poželeli sebi u novoj godini?

Ivana Džamić Dživ: Da uvek ostanem prizemna i zahvalna za sve lepo što mi se dogodi. Da nastavim da budem svoja i aktivno radim na svojim ciljevima i u novoj godini.

Šta želite čitaocima u 2019.godini? 

Ivana Džamić Dživ: Želim im da češće zagrle voljene osobe i članove porodice i da im kažu da ih vole. U ovom digitalnom dobu, smo se  pomalo svi otuđli jedni od drugih, ali verujem da se uvek vratimo na pravi put, a to je put ljubavi i istinske sreće koju delite sa bliskim ljudima.

 

Nema tagova 4