Od unutrašnje promene do ostvarenja, danas je sve moguće

Velik broj planeta postavio se od Škorpiona do Strelca. Tri planete u Škorpionu (Merkur, Mars i Mesec), tri planete u Strelcu (Sunce, Venera, Jupiter), ali i Saturn i Pluton u Jarcu. Od unutrašnje promene do ostvarenja, danas je sve moguće

Škorpionski pečat traži raščišćavanje, pogled ispod površine, suočavanje s vlastitim strahovima, kao i upoznavanje vlastite moći. Šta je to što trebate pustiti i otpustiti? Šta trebate bolje shvatiti da biste znali kuda i kako dalje? Ovo su energije strasti, kontrole, posesivnosti, ali i dubinske transformacije svega što treba biti upoznato, rešeno, ili otpušteno.

Mars u Škorpiji i Uran u Biku trenutno ratuju. Nešto je izvan kontrole. Možda smo proteklih dana nešto prekinuli ili naglo reagovali i zbog toga izgubili nešto što nismo bili spremni pustiti iz svog života. Iznenađenja i neočekivani događaji donose nam nove spoznaje.

Naglašeni Strelac širi vidike, pokazuje nam kakvu budućnost možemo živeti kada napustimo stara mesta. Imamo više optimizma, ali i avanturizma upustiti se u nešto novo, neistraženo, ali dovoljno uzbudljivo i primamljivo.

I na kraju stameni, uporni, Saturn i Jarac pozivaju na utemeljenje novih ideja i planova, onoga što će za nas imati dugoročnu vrednost.

Planetarni raspored nam poručuje – prvo pročisti i očisti svoj prostor, pusti kontrolu, problem iščupaj s korenom (Škorpion). Potom pogledaj svoj život iz nove perspektive, pogledaj put pred sobom, koja ideja te zaokuplja u poslednje vreme (Strelac) i na kraju Saturn i Pluton pitaju šta ti treba da bi bio zadovoljan, koje su tvoje vrednosti? Disciplina, upornost i ambicija vode te prema cilju.

 

Piše: Julijana Oremović astrološkinja

www.julijanaoremovic.com

Nema tagova 0