Otvoren CineStar 4DX Ada Mall Bioskopsko iskustvo sa „pet zvezdica“ od sada i u Beogradu!

Pretpremijernim projekcijama najnovijih filmova sinoć je svečano otvoren novi beogradski bioskop, CineStar 4DX Ada Mall, sa luksuznim Cinema barom, koji dolazak na filmsku projekciju pretvara u celovečernju zabavu. Zaljubljenici u film će moći da uživaju u sedam tehnički najsavremenijih dvorana inovativnog dizajna, 4DX dvorani, Royal Beds kožnim ležajevima za dvoje, VIP Relax sedištima sa stočićima sa bežičnim punjačima za mobilne telefone, ali i mnogim drugim detaljima koji ovaj bioskop čine drugačijim.

Boško Jakovljević

„Nakon 5 meseci pauze za našu branšu, konačno dobra vest, bioskopska publika u Beogradu ima priliku da doživi bioskope s pet zvezdica. CineStar iskustvo počinje već od kuće, gde ulaznice bez čekanja u redu možete kupiti online. Unapredili smo udobnost boravka u bioskopu, jer su sva sedišta od najfinije kože i sa naslonom koji se pomera. Najnovjia tehnološka rešenja u bioskopu su laserski projektori najnovije generacije, fenomenalno ozvučenje  i vrhunska 4DX dvorana“, izjavio je Zoran Savić, direktor Blitz CineStara u Srbiji i dodao:

„U smislu dizajna doveli smo bioskopsko iskustvo u sasvim novu dimenziju. Posetioci će pre ili nakon filma moći da uživaju u našem Cinema baru s terasom i predivnim pogledom na Adu. Porodice će posebno uživati u prostoru prilagođenom njima, pa čak i za one najveselije trenutke, dečije rođendane. Dobro nam došli Beograđani!“

Svečanom otvaranju prisustvovao je veliki broj poznatih zvanica među kojima i pevačice Ana Stanić i Tijana Bogićević, tv voditelj Boško Jakovljević, kompozitor Dušan Alagić, DJ Lea Davogić i mnogi drugi.

Bioskop u Beogradu je četvrti CineStar bioskop u Srbiji, pored Pančeva, Zrenjanina i Novog Sada. Danas, prvog dana septembra CineStar sprovodi akciju „Nazad u bioskope“ i karte za sve bioskopske projekcije dostupne su po posebnoj promotivnoj ceni od 100 dinara.

Ana Stanić

Filmski repertoar od samog početka je odličan, pa će publika moći da pogleda čak nekoliko premijera: novi triler Kristofera Nolana „Tent“, eksplozivni psihološki triler „Van kontrole“ (Unhinged) sa oskarovcem Raselom Kroom, kao i romantičnu i inspirativnu muzičku priču „Još uvek verujem“ (I Still Believe). Slede biografska drama „Tesla“ sa Itanom Hokom, „Grenland: Poslednje utočište“ sa Džerardom Batlerom, “After: posle sudara“ nastavka tinejdžerske franšize. Onim najmlađima, bioskop priprema animirane filmove, „Snežana i sedam patuljaka“ i „Kapetan Sabljozubi i magični dijamant“.

Što se tiče najnovijih tehnoloških rešenja, bioskop ima RGB laserske projektore najnovije generacije, ozvučenje JBL i Crown i vrhunsku 4DX dvoranu koja nudi neverovatno iskustvo unapređujući gledanje filma tako da gledalac praktično postaje deo filma.

Ovaj sistem koristi 4DX pokretna sedišta koja su programirana da se pomeraju i vibriraju tokom 4DX projekcije u kombinaciji sa 15 specijalnih ambijentalnih efekata uključujući ljuljanje, pokrete napred-nazad, vibracije sedišta i naslona, golicanje, mehuriće, mirise, vodu, maglu, svetlo. Tu je i eXtreme sala, najveća sala u bioskopu, ekskluzivan CineStarov standard za ljubitelje adrenalina koji predstavlja veće platno, jači zvuk, jači doživljaj.

Kada je reč o higijeni i sigurnosti, CineStar je pripremio dvorane za novi prijem publike. Objekti su dezinfikovani i uspostavljeni su novi higijenske standardi za njihovo održavanje, dok su zaposleni upoznati sa zaštitnim procedurama i postupcima, tako da otvaranje dočekuju sasvim spremni. Planirane mere su dopunjene i najnovijim preporukama nadležnih tela u Srbiji.

Parking za posetioce bioskopa je besplatan. Sve informacije na www.cinestarcinemas.rs

Nema tagova 0