Ovo je nedelja preokreta – Here we go!

Astro prognozu za period od 6.1.-13.1. napisala je astrolog Ivana Paunović (kontakt telefon 065 5060567). Zašto je baš ovo nedelja preokreta saznaćete u tekstu. 

Ponedeljak, Mesec pravi harmonične aspekte sa Jupiterom, Merkurom i Suncem u Jarcu.  Premni smo na saradnju i osećamo potrebu da se osećamo sigurno i udobno. Bavimo se prvenstveno našim praktičnim i finansijskim ciljevima. 

Mars trigon  Hiron nas pokreće, budi u nama želju za vođstvom, tera nas na akciju. Imamo priliku za ozdravljenje, čišćenje, oslobađanje i znanje.  Danas možemo dovesti u red ona problematična područja u sopstvenom životu. Ovaj aspekt otvara nas za isceljivanje i lični napredak. Možemo biti zauzeti  pomaganjem drugima (ili sebi). 

Utorak, Mesec prelazi u znak Blizanaca, sa drugima smo više povezani, komunikativni smo, raspoloženi za šalu, znatiželjni i imamo potrebu za kretanjem. Sunce će napraviti sekstil sa  Neptunom, pa ćemo razmekšati neke svoje čvrste stavove.

Ovaj aspekt  pokreće našu maštu, intuiciju i pomaže nam da se opustimo. Možda ćete se danas naći na pravom mestu u pravo vreme, jer su vaši predosećaji jaki, slušajte svoj unutrašnji glas i bićete u pravu. Osetićete duh religije, duhovnosti ili umetnosti.  Možete videti situacije i ljude, iz druge perspektive koja će vam omogućiti da pronađete lepotu u razlikama i izazovnim odnosima

Sreda, imamo jak aspekt koji će se osećati tokom cele godine, Saturn će biti u konjukciji sa Plutonom.  Ovo je vreme kada možemo biti posebno usmereni na naše ciljeve. Spremni ste  da se posvetite jednom određenom projektu  ss velikom predanošću ili možda sa dozom opsesije. Želećete postići i ostvariti nešto spektakularno. Osećaj straha u nama će nas naterati da opstanemo i da se borimo.  Tokom perioda ovog aspekta, naš strah od gubitka može biti snažan, ali baš on će nas naterati da nastavimo dalje. Možete uspeti da regenerišete svoje emocije, svoje odnose i svoj život.

Ovaj period može zahtevati naporan rad, potrebno je biti istrajan, strpljiv i uporan. Saturn pokušava očistiti sve što vas guši, što vas koči i sputava, a Pluton vas vuče da osetite dno i bol, kako bi ste izašli još jači.  Pluton regeneriše, Saturn vas nagrađuje, te u tom smislu, to je moćna kombinacija. Ovaj tranzit može zahtevati naporan rad na obnovi vaše karijere i ciljeva.

Četvrtak, Sunce u konjunkciji sa Merkurom, ovaj tranzit stavlja fokus na duboko razmišljanje i važnu komunikaciju. Vaš um će biti jako aktivan, baveći se informacijama i istraživanjem. Sređivanje papirologije i računa, primanje i slanje pisama i e-mailova i kratke šetnje po gradu. 

Merkur vlada saobraćajem, obrazovanjem,raznim kursevima, komšije, braća i sestre, rođaci, kratkim putovanjima vestima i informacijama(da ne kažem abrovima). Merkur je brz, živahan, prilagodljiv, promenjiv, bez puno emocija i znatiželjan.  Ovo je idealno vreme da planirate početak poslovne ponude ili saradnje. Kao i za povoljnu kupovinu i prodaju.

Petak, prvi Pun Mesec i  Lunarna Eklipsa u 2020oj se odigrava na 20tom stepenu Raka. Ovo pomračenje bićevrlo emotivnoAko ste osetljivi, plašljivi i ako sećate neki nemir, potrebno je pronaći svoj mir i uživati u tišini. Ako ste jaki, onda morate zaštititi ranjive članove porodice i prijatelje.

 Eklipsa je jako moćna i poželjno je iskoristiti je za promene. Takođe, ćemo osetiti uticaj velike fiksne zvezde Castor. Ona može povećati mnogim osobama osećaj uznemirenosti i nervozu, tako da pokušajte da što više meditirate i da koristite trikove da osetite moć sadašnjeg trenutka. Pun Mesec je spoj suprotnosti, borba da umom pronađete balans i da osetite moć promena.

Za vikend će Uran u Biku krenuti direkto, pa eto nama iznenadnih preokreta u našu korist. Ovo će se odigrati na 2. stepenu Bika nakon retrogradnog ciklusa koji je započeo 11. avgusta  2019. godine. U tom periodu smo osetili velike promene na polju zdravlja, emocija ilifinansija, sada ćemo opet imati iznenadne preokrete.

Uran je planeta šokova i iznenađenja. Prošlo je razdoblje relativnog zatišja, tako da se sada spremite na akciju. Mnoge ideje će sada biti realizovane. Bik je znak koji voli stabilnost i ne odgovaraju mu nagle promene, pa čak i da su pozitivne. Novac i nekretnine su Bikovima u prvom planu tako da neka vam fokus bude na tome. kada smo kod odnosa, Uran tu uvek pravi iznenadne i stresne preokrete, tako da očekujte neočekivano. U jednom trenu će odnos ići od ljubavi do mržnje, od prijateljstva do ljubavi i obrnuto. U svakom smislu, budite spremni na promene jer ovaj period to od vas traži, prilagodite se i Here we go!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nema tagova 0