Ovo je puder koji odgovara svakom tipu kože

Ovaj tekst napisala je Marija Rakazović, profesionalni šminker i možete je kontaktirati putem e- maila rakazovic@yahoo.com ili na Instagram profilu https://www.instagram.com/makeupmarijarakazovic/?hl=en 

Želim da Vam predstavim tečnu podlogu koja odgovara svim tipovima kože. U pitanju je Artdeco High Definition foundation.

Ovom tečnom podlogom postiže se prirodan izgled kože (nude). Srednje je pokrivne moći, ali za postizanje veće pokrivne moći možete ga naneti u dva sloja. Pruža celodnevnu i dubinsku hidrataciju kože, jer sadrži tri oblika hijaluronske kiseline (različite molekularne težine) koje prodiru u različite slojeve kože. Klinički je dokazano da ova tečna podloga odgovara i najosetljivijoj koži. U svom sastavu sadrzi ekstrakt biljke Viola tricolor (dan-noć, trobojna ljubičica) , pantenol, vitamin A i vitamin E koji zajedno (sinergistički) deluju hranljivo i negujuće na kožu. O kvalitetu ove tečne podloge govori i to da je dobitnik Cosmopolitanove nagrade.

Ovu tečnu podlogu, nažalost, ne možete naći kod nas u Srbiji, ali ukoliko se nađete van granica naše zemlje i naiđete na ovaj proizvod znajte da imate moju toplu preporuku za isti.

Nema tagova 1