Ovoj ordinaciji poznati veruju – DANIV

Mokranjčeva 13 adresa je na kojoj su sinoć bili svi.

Veliki broj javnih ličnosti i  predstavnika medija provodio se  na glamuroznom partiju povodom otvaranja DANIV ordinacije za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju.

Ova savremena specijalistička ordinacija za plastičnu i rekontruktivnu hirurgiju i estetsku medicinu, pružaće svojim pacijentima veliki spektar usluga. 

“DANIV” ordinacija je jedinstveni spoj najsavremenijih tehnika i procedura u službi lepote i ekspertskog pristupa plastičnoj hirurgiji. Tim doktora, na čelu sa plastičnim hirurgom dr Goranom Lazovićem, lepotu vidi kao nadgradnju zdravlja i svakom pacijentu pristupa na prilagođen način uvažavajući autentičnost kao osnovu lepote. 

“ Izuzetno mi je zadovoljstvo jer sam na čelu specijalističke ordinacije „Daniv”. Takođe nam je važno da javnost i naši pacijenti znaju da podjednako pridajemo značaj, estetici i “antiage” nezi , ali i rekonstruktivnoj hirurgijikoja je važan segment našeg poslovanja i pristupa u radu sa pacijentima. Mnogi pacijenti već unapred imaju pitanja, a mi na njih imamo odgovore do kojih je svako iz tima došao, nakon velikog iskustva i dugogodišnjeg rada sa pacijentima. Da bi se postigli određeni rezultati, potrebno je iskustvo, znanje, posvećenost i izuzetna komunikacija sa pacijentima, čemu mi u “DANIV” ordinaciji i težimo“. – rekla je generanalna Menadžerka Milena Živković. 

Svojim prisustvom ovaj događaj uveličali su i: Jelena Karleuša, Snežana Borjan, voditeljke Daniela Boračeva,  Ksenija Bujišić, Tijana Stojisavljević, Tijana Prica,  Petar Benčina, Sofija Šašić, Danijel Pavlović, Anđelo Ranković, Marta Buzurović, Leon i mnogi drugi.

Foto: Nemanja Dedović

Nema tagova 0