Poklonite sebi masažu školjkama, iskustvo je nezaboravno

Kad god se nalazimo u izazovnom periodu, ili nam je jednostavno potrebna relaksacija, prvo nam pada na pamet kako bi nam dobra masaža zaista promenila dan. Nebrojeni istorijski dokazi dokazuju da je upravo masaža prvi oblik fizikalne medicine, i datira još iz praistorije kad su ljudi nežnim pokretima dodirivali bolna mesta kako bi odagnali bol. 

Topla masaža prirodnim školjkama iz Tihog okeana jedna je od mnogobrojnih koje možete nači u ponudi Saruna Wellness-a. Apsolutno je najpopularnija iz grupe toplih masaža u svetskim wellness & spa centrima.

Masaža se radi potpuno prirodnim školjkama poreklom iz Tihog okeana.

Školjke se zagrevaju pomoću Terma Power aktivatora koje sadrže vulkanski pepeo i alge bogate mineralima. Mešavina vulkanskog pepela i algi aktivira se uz pomoć morske vode nakon čega počinje da se oslobađa toplota. Temperatura školjki se podiže na optimalan nivo za masažu za samo nekoliko minuta i održava  60-90 min.
Topli dodir školjke na telu u kombinaciji sa prirodnim buterom pravi je hedonistički doživljaj. Uz relaksaciju tela i uma, ova masaža može pomoći u oslobađanju nakupljenog stresa i bola u predelu vrata, ramena jer svojim uglovima omogućava idealno tretiranje ovih ne tako dostupnih regija.
Efekti ove sjajne masaže su mnogobrojni a uključuju I to što ova masaža opušta napete mišiće, poboljšava cirkulaciju, deluje pozitivno na limfni sistem, ima anti-stes efekat
povećava tonus kože, pa samim tim ima i anti-age efekat.

Wellness Saruna, Hotel Crowne Plaza

060 33 58 770

Nema tagova 2