POSLUŠAJTE I POGLEDAJTE “ DOĐI” PRVU INDIRINU AUTORSKU PESMU KOJU PRVI PUT UŽIVO PEVA“U KASINI 1. NOVEMBRA

Harizmatična pevačica Indira Levak ( ex Colonia) već godinama piše pesme koje je do sada sramežljivo čuvala, ali tome je došao kraj. Indira je odlučila novom singlu „Dođi“ podariti svoje reči i tako ga izdvojiti od svih dosadašnjih pesama u karijeri. Muziku i produkciju potpisuje proverena ekipa Branimir Mihaljević i Denz.

Reč je o ljubavnoj pesmi, laganijeg ritma, punoj iskrenih emocija koje Indira nesebično deli sa svojom publikom. Pesma je već puštena u radijski eter i odlično je primljena.

„Jako me zanima vaše mišljenje!“- poručila je Indira na društvenim mrežama svojoj publici koja ju je nakon objave pesme nagradila brojnim komplimentima za njen debitantski rad.

I drugi singl u Indirinoj samostalnoj karijeri sada ima video izdanje za koje je zaslužan kreativan tim koji čine Sandra Mihaljević i Igor Ivanović. Iako smo navikli da Indira u spotovima pleše s grupom plesača, ovaj put je sama i pokazuje svoju senzualnu stranu čemu doprinose i ženstvene, izazovne kreacije dizajnerke Kristine Burje i Martine Sporiš, a za frizuru i make up bio je zadužen beauty centar Vikler i ruž.

„Moja ekipa imala je zadatak da pokaže jednu mirnu, setnu Indiru, a sve u svrhu atmosfere u spotu, koju je rediteljka Sandra htela dočarati u dvorcu , a koji je svojom nestvarnom lepotom i moćnim izgledom potpuno pogođen kao mesto snimanja.“- zadovoljno je zaključila Indira koja izgleda bolje nego ikada. Prvi put uživo pesmu “Dođi“ Indira će pevati sa svojom vernom publikom u klubu Kasina 1. novembra.

spot za pesmu pogledajte klikom na link: https://youtu.be/eVutonFTKDs

 

Nema tagova 1