Promocija knjige „Ljubav u knjizi“ u Beogradu

15.septembra u Beograd stiže malo splitskog plavog mora i do vas. Dolaze nam Neno Ljubić i Karmen Jerković Yucel  koji će govoriti o Ljubavi i drugim stvarima što život čine. Ali ne bilo kakvim stvarima! Govoriće o Ho’oponoponu, o tome kako nam ljubav može pomoći da promenimo svoj život, da njome preoblikujemo planetu i sobom ga obogatimo! Jer poenta svega je da svu tu silnu ljubav iz koje smo došli osvestimo i otvorenih dlanova je pružimo svetu koji nas okružuje.

A kad se družimo i opuštamo kroz razgovore o Ljubavi, upravo to i činimo! Tada se naša napetost, problemi i brige za trenutak povlače u svoje tamne kutke, a ljubav ima priliku zauzeti ceo  taj prostor.
„Da bi život bio ispunjen u njega treba uneti svesnost. Ona se gradi zahvalnošću i Ljubavlju. Budite zahvalni životu, izražavajte mu Ljubav, neprestano! Jer nije to Ljubav tamo i onde, to je Ljubav vaša, sada i ovde.Kada volite, volite životom. Život je partner vaše svijesti, njezin odraz što svojim oblikom svijet oko vas ispunjava. Da biste istinski voljeli, nadmudrite taj privid odvojenosti od života i Budite u punini tog „Volim te“. kaže Neno Lubić u svojoj knjizi.Voleti je, dakle svesnost življenja. Dati i zadnju kap Ljubavi sebi misija je svakog našeg daha, pokreta, otkucaja srca. To je jedini mogući odgovor na pitanje: „Koja je moja svrha u životu?“ kaže Neno Ljubić u svom delu „Ljubav u knjizi“.

 

U petak u 15.09.2017., u hotelu Belgrade City Hotel (dvorana Petrograd) s početkom u 20.45h, dogodiće se promocija knjige „Ljubav u knjizi“. Ulaz je besplatan.

Promociji će prethoditi predavanje Karmen Jerković Yucel o Ho’oponoponu s početkom u 19h.

Nema tagova 2