Proglašene finalistkinje Veuve Clicquot business woman award u Srbiji

Nedavno je u Beogradu u Jugoslovenskoj kinoteci održano polufinale izbora za Veuve Clicquot Business Woman Award, a Srbija je od pet kandidatkinja odabrala dve koje će se naći u trci za titutlu najuspešnije dame u regionu. Titule najuspešnijih dama u Srbiji ponele su Svetlana Popović suvlasnik i komercijani director firme PurPur Technology, i Nataša Milanović vlasnica firme Biosil.

Prošlogodišnja pobednica, Mila Litvinjenko, osnivač i direktor kozmetičke kuće “Aura”, se našla na čelu žirija koji je doneo odluku o tome koje dve dame odlaze u finale.
Članovi žirija bili su gospođa Lena Kovačević, džez-muzičar, kompozitor i tekstopisac; gospođa Svjetlana Krčo, jedan od osnivača i direktor IT kompanije DunavNet; kao i gospođa Bojana Vukosavljević, principal menadžer za program Saveta za mala preduzeća EBRD-a, u svojstu spoljnog člana i savetnika. Pored glasova ovih uspešnih dama, svojim glasom odluci je doprineo i predstavnik kuće Veuve Clicquot, Jadranko Smokrović.
Nagrada Veuve Clicquot Business Woman Award osnovana je 1972. godine u čast izuzetne poslovne žene Madame Clicquot, a svake godine dodeljuje se uspešnim poslovnim ženama širom sveta.

Na polufinalnom izboru, pored kandidatkinja u lepoj atmosferi i degustaciji šampanjca uživale su i brojne poznate ličnosti, pa su tako podršku uspešnim damama, između ostalih pružili i Duška Jovanić, Nenad Radujević, Miloš Nadaždin,Danijela Karić, Goga Grubješić, Dragana Jovanović, Ida Prester, Tamara Paunović, Ksenija Bujišić, Filip Maksimović i mnogi drugi.


Regionalno finale Veuve Clicquot Business Woman Award (Hrvatska, Crna Gora, Srbija,Slovenija) održaće se u Zagrebu 29.novembra. Nakon toga,pobednica će imati izvanrednu priliku da se druži i učestvuje na završnoj večeri u Francuskoj,u gradu Reims,na kojoj će se okupiti pobednice svih zemalja u kojima se dodeljuje ova prestižna nagrada.

Nema tagova 2