Pun Mesec u Škorpionu – Niko nije moćniji od nas

Misteriozan, dubok, strastven, pun potencijala za korenitu transformaciju nestabilnih ili bolnih okolnosti u našem životu. Reč je o punom Mesecu koji će se dogoditi 27. aprila u 4 sata i 30 minuta, na 7′ stepenu Škorpiona.

S njim ulazimo u dubine, istražujemo, igramo na sve ili ništa. Postaje nam jasnije šta trebamo da otpustimo i pustimo iz našeg života, koja uverenja promeniti jer nas koče u ostvarenju i dobijanju onoga što želimo.

Kraj. Nešto treba umreti, nešto suvišno, nešto što je već davno ispunilo svrhu, a mi se još uvek držimo za to, nadamo, a ništa se ne pomera sa mesta.

Događaji nas vode do ivice možda bacaju i ponor, ulazimo ispod površine kako bismo videli, suočili se, odlučili. Počinjemo verovati da možemo, budimo unutrašnju snagu, shvatamo da smo moćniji nego što mislimo. Svaki put dosad smo preživeli, uspeli, prevazišli sve ono za šta smo mislili da je veće od nas, a nije. Niko nije moćniji od nas.

Spoznaj, shvati, suoči se, promeni. Idi dalje jer tu gde si zapeo nema više ništa za tebe.

Učini nešto drugačije nego do sad. Usudi se.

Sunce u Biku ima snažan somatski predznak, sve što će nam se u narednim nedeljama događati proživljavaćemo kroz telo. Ono je čuvar svih naših osećaja, misli. Ono će nam pokazati…

Ovaj Pun Mesec je pod uticajem Urana, nešto je neočekivano, naglo. Ne trpimo jer ne možemo. Treba nam oslobođenje. Stiska i Saturn. Temelji podrhtavaju. Prošlost dolazi na preispitivanje. Stare strukture se mogu srušiti. 

Merkur i Venera u Biku podstiču  na ozbiljnije razgovore u odnosima. Potrebno je pronaći nova rešenja za stare probleme.

U ljubavnim odnosima važne teme su kvalitet seksualnog života, raspolaganje s novcem, poverenje, stabilnost.

Nova avantura koja donosi jaku fizičku privlačnost, donosi i vrlo intenzivne lekcije. Ako se nađete u takvoj situaciji, pokušajte iz nje izvući nešto za sebe.

Opsesivno i kompulsivno ponašanje vidljivo donosi gubitke.

Pitanje novca i uopšte osećaja sigurnosti koji su povezani s našim osećajem vrednosti sada dolaze na reviziju.

Preispitajte prijateljske odnose. Menja li se nešto na tom području?

I krenite na intenzivno putovanje s puno poverenja u sebe. Život ne kažnjava. On nas uči. Sva iskustva koja su pred nama uče nas kako biti zadovoljniji sobom, kako rasti i s više lakoće dobiti ono što želimo.

Srećno!

Piše: Astrološkinja Julijana Oremović www.julijanaoremovic.com

Nema tagova 0