Radionica Punog Meseca sa Natašom Vukoje

Bliži nam se Puni Mesec, u martu. Ovog puta pokazaće se na nebu 21.marta i moći ćete da uživate u njegovom punom sjaju 3 dana. Mart je mesec koji je u znaku broja 3, i ujedno ćete moći  da primetite TROUGAO u svom ponašanju i reagovanju.

Možda ste već, ili ćete tokom Marta meseca uočiti modele ponašanja koji se ponavljaju. U izazovnoj ili emotivnoj situaciji možete da primetite da odreagujete vrlo burno, emotivno čak i prenaglašeno. Već u narednom trenutku, svi vi koji ste već na svom putu menjanja, primetićete GLAS razuma, koji već zna da takva reakcija nije bila potrebna. I dolazimo do trećeg dela, koji čini naš trougao, a to je da često u sebi, a nekad i na glas, odmah uočimo makar 3 objašnjenja, i potvrde, zašto je ipak dobro što smo tako odreagovali.

Može biti vezano za nesporazume i rasprave sa partnerom, navike u ishrani, navike vezane za fizičku aktivnost, posao, način razmišljanja… Ali je vrlo važno da prepoznate ovaj trougao.

Pridružite se Nataši Vukoje na ONLINE radionici Punog Meseca koja će biti 21.marta od 20h-22h.

Govoriće o navikama koje je teško da menjamo. Ali i kako afirmacijama možemo da utičemo na našu svakodnevnicu, i da li su samo afirmacije dovoljne.
Kroz čas Kundalini yoge sa Natašom

ćes pokrenuti energiju celog tela, raditi na ukalnjanju energetskih blokada i čišćenju podsvesti.

Po završetku radionice svaki učesnik dobiće  meditaciju koju je dobro da radi 40dana.

Ako vam je ovo prva online radionica ne brinite. Sve funkcionise jednostavno. Desetak minuta pre radionice, dobićete link na e-mail, kliknete na isti i u sali ste sa Natašom. 

Potrebna vam je samo stabilna internet konekcija i dobra volja za promenom u vašem životu.

Nema tagova 0