Ritrit sa Mohanđijem

Nakon svega što smo prošli ove godine, pojedinačno i globalno, svima nam je potreban predah, malo ohrabrenja i punjenje pozitivnom energijom.
Izazove kroz koje smo prošli tokom prošle godine možemo pretočiti u snagu, fleksibilnost i stabilnost. Ovaj ritrit sa Mohanđijem vodi nas kroz put transformacije naših najvećih izazova u priliku za rast i napredak, na svim nivoima, uključujući fizički i duhovni.

Pridružite se ovom ekskluzivnom sedmodnevnom ritritu gde ćete dobiti priliku da se transformišete kroz Satsange i neobavezne razgovore sa Mohanjijem, podmladite svoje telo kroz jutarnje joga sesije sa Devi Mohan, opustite uz šolju čaja na Bosforu, detoksirate uz vegansku hranu koju priprema naši privatni kuvar, iscelite kroz meditacije, Mai-Tri metod, i druge tehnike. Pridružite se posebnoj proslavi Mohanđijevog rođendana upravo tamo gde se spajaju Evropa i Azija.

Boravite u hotelu Four Seasons na Bosforu, smeštenom u osmanskoj vili iz 19. veka, koja očarava svojim ambijentom koji oduzima dah. Biti na obali Bosfora je jedinstveno uzbudljivo iskustvo – upravo tamo se završava Evropa i započinje Mala Azija, a azijska strana udaljena je samo nekoliko minuta morem.

Više informacija možete naći na linku: https://mohanji.org/events/transform-challenges-into-opportunities/ ili putem mejla na events@mohanji.org
Prijave: https://mohanji.org/apply-for-program/

Nema tagova 0