SAINT TEN HOTEL:Savršena subota kod Vračarskog dase

SAINT TEN hotel, nalazi se u srcu Vračara, na adresi Svetog Save broj 10 i jeseni 2017. godine svake subote, tadicionalno organizuje – Subotnji Branč.

Gosti ovog prestižnog hotela imaju priliku da sa svojom porodicom i prijateljima uživaju u izvrsnoj hrani i elegantnom prostoru, od 13-17 časova subotom.

Na meniju će se naći najukusniji zalogaji – od slasnih rolnica guščije džigerice preko nesvakidašnje posluženja vitaminskih salata do egzotičnog sušija. Pored buffet ponude,  gosti će moći da uživaju i u ukusnim pasta specijaligetima koje će glavni kuvar će glavni kuvar uživo pripremati u samom restoranu.

Cena branča po osobi je 2.450 rsd, gratis za decu do 7 godina.

Vračarski dasa misli i na najmlađe članove svake porodice koji su i više nego dobro došli pa je i za njih pripremio posebnu zabavu – školicu kuvanja u kojoj deca od 3 -10 godina u zasebnoj sali uče kako da spreme specijalitete poput ručno pravljenih špageta, Cezar salate, ukusnih burgera i najslađih poslastica.
“Zadovoljstvo mi je da Beogradu ponudimo novo mesto za subotnje podne. Siguran sam da će ljubitelji druženja u divnom ambijentu uz fenomenalnu hranu uživati u branču”. –  rekao nam je Vladimir Marinković, generalni direktor SAINT TEN Hotela.

 

 

Nema tagova 2