Tia Mamić i Lada Mitrašinović : Prijateljstvo i biznis su mogući dokaz za to je naš proizvod Glow&Go

Glow&Go puder losion deo je kozmetičke linije Glow koja uskoro dobija novog člana. Iza ove nove beauty priče stoje Tia Mamić i Lada Mitrašinović. Ove godine Tia i Lada ulepšale su beauty svet pokrenuvši kozmetički brend Bela Make Up. Doživele su veliki uspeh i sa puder losionom Glow&Go privukle su pažnju i izvan granica Hrvatske, gde je proizvod i proizveden.

Od početka ove nedelje proizvod je moguće kupiti i u Srbiji. Anabella Beauty Spot Srbija uveo je Glow&Go na svoje police, a moguće ga je pronaći u Knez Mihailovoj 18 u Beogradu.

Glow&Go puder losion za telo i lice sa svetlucavim efektom prekriva nepravilnosti na koži i daje osunčani sjajan ten. Savršen za održavanje tamnog tena nakon mora u mešavini sa običnim losionom za telo daje izvrsnu negu kože.

Glavni motiv proizvoda je zdrava i negovana koža. Jedinstven i privlačan miris ambre je savršen dodatak proizvodu koji ga u potpunosti čini izuzetno ženstvenim.

Namenjen je svim tipovima kože, kao i svakoj dobi, što ga čini savršenim proizvodom za sve žene.

„Htele smo da napravimo uspešnu poslovnu priču, u kojoj u svrhu ženske lepote od početka procesa, pa do samog kraja sarađuju isključivo žene. Razmišljale  smo o tome koji je to proizvod koji svaka žena treba, a da nema individualni pristup poput klasične kreme/nege.  Budući da nam je lajtmotiv od početka bio lep i negovan izgled kože, stvorile smo Glow&Go.“ – rekle su Tia i Lada.

Nema tagova 0