Venera u Vodoliji – volim kako razmišljaš

Od 1. do 25.februara Venera će se kretati znakom Vodolije. Sada zatvaramo neka stara poglavlja u ljubavi i spremniji smo krenuti napred.

Ljubav se rađa iz prijateljstva, iz povezanosti koja se stvara kroz razmenu ideja i mišljenja. Ovo nije strastvena Venera koja traži sjedinjenje kroz fizički kontakt. Zato više uživamo u upoznavanju i zbližavanju kroz način na koji druga strana razmišlja, šta joj je bitno, šta voli. Češće će nas uzbuditi nečiji um, nego telo.

Lako je moguće da u ovom period upoznamo nekog zanimljivog putem bliskog prijatelja i shvatimo da s tom osobom imamo mnogo toga zajedničkog i priča se počinje otvarati. Nove ljubavne priče mogu započinjati i putem društvenih mreža.

Sve što je originalno i neuobičajeno privlači našu pažnju.

Lako uočavamo pretvaranje i glumu i vidimo ono što je iza maske.

Treba nam više slobode u odnosima. Možda nećemo biti spremni da se vežemo i obavežemo.

Više pažnje posvećujemo prijateljima i društvenom okruženju.

Nezavisnost i nekonvencionalnost su magnetični, samo da nije uobičajeno, dosadno i već viđeno.

S ovom Venerom učimo kako da primimo ljubav. Budimo svest o tome da zaslužujemo biti voljeni i prihvaćeni, baš takvi kakvi jesmo.

Očekuju nas uzbudljiva iskustva na polju ljubavi jer će se na svom putu kroz prostore Vodolije susresti s Jupiterom, Saturnom ali i ući u konflikt s Uranom i Marsom. Okolnosti će biti dosta hirovite i nepredvidive, na način da će se mnogo toga menjati preko noći.

Ovaj tekst napisala je astrološkinja Julijana Oremović i njen rad možete pratiti na sajtu www.julijanaoremovic.com

Nema tagova 1