Život vredan življenja – od ideje do realizacije sa Sašom Simović

Nakon 15 godina u PR sektoru, rada sa klijentima iz različitih branši ( javne ličnosti bolnica, noćni klubovi, vinarije, sportisti, modni i make up brendovi, hoteli…) počela sam da radim sa klijentima i creativni coaching 1 na 1 ( kreiranje brenda od 0, predstavljanje na tržištu, kreiranje kontenta, lični brending i PR) i za kratko vreme klijenti postižu uspehe.

U junu mesecu ove godine , 11 polaznika prvog Creativnog coaching programa postiglo je sjajne rezultate već u prvim danima rada. Sada neki od njih imaju svoje proizvode, nove online edukacije, emisije i projekte koje će tek pokrenuti, a koji su nastali tokom rada sa mnom.

Ukoliko imate svoj proizvod ili usluge i želite da se predstavite svetu na pravi način i potrebna vam je kreativna pomoć oko brendinga, PR-a, naziva proizvoda, seminara, knjige, brenda, ili promocije… Ovo je za vas.

Ako već postojite dugo na tržištu Ali ste se “zaglavili” i tapkate u mestu, trebaju vam nove ideje i smermice kako da krenete dalje, ova edukacija je i za vas.

Coaching grupa Život vredan življenja otvorena je za prijave od danas do 25.8. Za prijave za neustrašive ljude spremne da rade i žive svoje snove na javi
Radimo putem Zoom aplikacije, maila i u zatvorenoj Facebook grupi od 11.9.2021.

Program:

LIVE 1- Života vredan življenja

LIVE 2 – Kako vam vožnja tunelom može pomoći na putu do cilja?

LIVE 3 – Masterclass performans NA POZORNICI ŽIVOTA

Zakazivanje sesija 1 na 1 sa svakim polaznikom u trajanju od 45 minuta – creative coaching

11 dana svakodnevnog rada i komunikacije sa mnom.

Cena : 450 eura

Prijave su moguće do 1.9.2021.

PRIJAVE PUTEM E-MAILA:
Creativecoachingofficial@gmail.com

Nema tagova 0