Zvezde vam poručuju: Čarobna nedelja donosi vam iznenadna, lepa poznanstva

Nova astro prognoza za period 3.6.-10-6. koju je napisala astrolog Ivana Paunović (kontakt tel: 065 50 60 567) otkriva nam zašto je baš ovo čarobna nedelja i kakva poznanstva nam se mogu dogoditi, ali i kako da iskoristimo najbolje pozitivne ali i izazovne aspekte da „rade“ za nas. 

U PONEDELJAK ćemo imati Mlad Mesec u Blizancima, ta atmosfera će se osećati i u UTORAK. Bićete ispunjeni pozitivnom energijom, osećaćete se radosno i srećno. Otvoriće vam se put za neki novi početak. Bavićete se učenjem, raznim obukama, pisanjem, govorom, i povezivanjem sa novim osobama. Ovaj Mesec će vas pokrenuti na sto strana, sve će vam biti interesantno i uspećete da stignete na mnoga mesta u toku dana. Bićete pomalo neodlučni pa je najbolje da sada skupljate informacije i dolazite do novih ideja.

Mlad Mesec počinje od 3.06. u 12:00 tako da od tada započinjete nov ciklus, on će trajati sve do sledećeg Mladog Meseca(10. juna) i to je poželjno vreme da unesete neke novine u vaš život.

Da radite na svojim navikama i na svom ličnom razvoju. Najpoželjnije je da već od danas pravite nove planove, organizujete putovanja, obavljate poslovne razgovore, zakazujete sastanke i sklapate nova poznanstva. Kontakti koje sada uspostavite mogu vas usmeriti ka novim smerovima i odvesti vas do velikih uspeha.

SREDA, Merkur ulazi u znak Raka i ostaće tu sve do 26. juna. Vaše misli će u ovom periodu biti obojene emocijama. Bićete usmereni ka roditeljima i porodici, moguće su familijarne proslave. Značiće vam da pričate sa bliskim osobama. U ovom periodu kroz reči možete otvoriti svoju dušu. Bićete osetljivi prema drugima, imaćete potrebu da mnogima pomognete. Dosta ćete razmišljati o svom životu, sudbinu i o svojim željama.

ČETVRTAK, na nebu će se napraviti izazovni aspekt između Jupitera i Urana, pa možemo osetiti malo nemirna, želećemo mnogo i to će nam ulivati nervozu. U mnogim stvarima ćete preterati. Možda ćete se teško složiti sa drugima, biće teško da nađete zajednički jezik. Intuicija će vam govoriti da je najpametnije da se ne ističete i da ćete ako stojite po strain videti situaciju realno.

Pokušajte da pronađete mir, jer to je samo potreba za rizikom, buntovništvom, nemirom i adrenalinom.

PETAK, Merkur sekstil Uran, eto nama novih povoljnih prilika. Dan stvoren za poslovne transakcije. Idealan aspekt za donošenje važnih odluka. Očekujte neočekivane susrete i telefonske pozive. Neko vama mnogo drag će vam poslati poruku i avantura može da počne. Možete otići na neobična putovanja i imaćete mnogo lepih druženja. Misli će vam biti ispunjene novim i kreativnim idejama.

SUBOTA, Venera ulazi u znak Blizancaca i ostaće tu sve do 4. Jula.  Znatiželja će vas motivisati na romantičnim i društvenim poljima. Stav koji ćete sada imati je da raznolikost ulepšava život. Bićete društveni, komunikativni, i zanimljivi. Više ćete biti zainteresovani za avanturu nego za ozbiljnu vezu. Uzbuđenje sada može početi sa rečima, preko poruka i dopisivanja. U ovom period biće aktuelno nekoliko simpatija, pa će vam neće biti dosadno.

NEDELJA, Sunce kvadrat Neptun, sa ovim aspektom je najbolje da ne razmišljate, da ne opterećujete moza i da svoje misli usmerite ka snovima i željama . Ako počnete da razmišljate o svojoj vezi, svom životu, poslu, odnosima…upašćete u velike sumnje i razočarenja. Najbolje bi bilo da šetate pored reke i da maštate. Ostanite što duže u krevetu jer vam je potreban odmor.