Zvezde vam poručuju: Izazovni odnosi donose stres, retro merkur „mrsi konce“

Pred vama je jedna od verovatno najuzbudljivijih nedelja u ovoj 2019. godini. Dosta jakih  kosmičkih događaja će se odigrati u ovom periodu. Te planete veoma utiču na promene u našim životima.Ova astro prognoza je za period od 4.3. – 11.3. a tokom ovog perioda izazovni odnosi donose stres, a retro merkur mrsi konce, „mir“ nas očekuje tek za vikend.

Venera je već prešla iz znaka Jarca u znak Vodolije pa na ljubavnom planu očekujte neočekivano. Možda se već nešto i pokrenulo, možda ste već osetili leptiriće u stomaku. Nema kod nje strpljenja ni čekanja, što znači da će se promene dešavati iznenada, na brzinu i kao grom iz vedra neba. Prijateljtsvo će lako prerasti u ljubav.

Od ponedeljka do petka će biti različitih atmosfera koje će univerzum da nam šalje. Zato je najbolje da budete smireni i da prihvatite promene, pa da počnete tek kasnije,  kada se sve slegne, da ih realizujete.

Najvažnije je da pronađete balans u svim sferama života.

U utorak će Merkur krenuti retrogradno, budite spremni da se suočite sa komplikacijama. Nekima kola neće hteti da upale, odložiće se let, autobus će da se pokvari, polomićete mobilni, pokvariće se kućni aparati, izgubićete važna dokumenta, ukrašće vam novčanik i još mnogo stvari koje nisu toliko strašne. Ustvari, samo će vam usporiti i zakompikovati dan…ali, to je sa razlogom. U svemu tome taj Merkur će od vas tražiti da zastanete, pa da dublje i ozbiljnije razmislite i napokon da vam donese sudbinski događaj. Vratiće vam on i staru ljubav i to tajnu, ili pak, skroz zaboravljenu.

Obnoviće vam i neko dopisivanje, kao i viđanje sa nekim koga ste idealizovali. Ovaj Retrogradni Merkur ima atmosferu mašte, kreativnosti i snova.

Kad budete poželeli da ga iz inata pobedite, tada ćete stvoriti čaroliju. Samo je potrebno da poželite nemoguće, jer ovaj Merkur nema granica. On luta, kreira, stvara umetnnička dela i prepoznaje vaše istinske i unutrašnje želje. Vidite, ima i on svoju pozitivnu stranu, možete je iskoristiti…samo se ponašajte blesavo i opušteno, tako ćete prepozna kakve on dobre promene traži od vas.

Sreda, Mlad Mesec u Ribama, nov početak. Razmislite šta je to što čini vaš čarobni, tajni svet. Započnite nešto što osećate iz duše da vam prija. Verujte svojoj intuiciji. Uživajte u svom talentu. Budite pomalo luckasti i čudnovati. Imajte velike planove, preterajte u uživanju u stvarima koje vas zadovoljavaju i probudite u sebi poverenje. Mlad Mesec je izazov, ostavite neki porok, idealno je vreme da prekinete sa alkoholom, cigaretama, antidepresivima ili nečim drugim. Mnogima će se pojaviti osoba sa kojom će ostvariti neku tajnu vezu. Počnite da meditirate i bar na kratko pobegnite u svoj kutak da oslušnete tišinu.

Bićete ceo dan pospani i rasejani. Ali, već od sutra će vas razdrmati Uran koji ulazi u Bika. Osobe koje su smirene će najteže prihvatiti ovaj događaj, oni će se osetiti napeto i nervozno, jer njima uranovske iznenadne promene neće prijati. Moguće je da ćete lako ući u svađe i prepirke. Želećete da prekinete neku poslovnu saradnju ili neki emotivni odnos. Nije to dobro za vas, zato pokušajte da ne započinjete konflikt. Stres će biti vaše srednje ime.

Najbolje je da izbacite taj bes kroz ples. Ako ste usamljeni u vaš život će ući osoba koja vam može na prvi pogled delovati kao idealan partner, ali u većini slučajeva to će biti samo jedno prelepo prijateljstvo. Mnogi od vas će započeti negu gradnju ili će upustiti u kupovinu  nekretnine na kredit, moguća su nasleđa ali i sudski sporovi. Očekujte iznanadne promene sa finansijama, od otkaza do lepih finansijskih dobitaka.

Novca će čas biti mnogo, a čas ćete ostati bez dinara. Izazovni odnosi se završavaju dolazi divan vikend.

Subota je dan kada treba da se upustite u akcije i avanture.  Obavezno istrenirajte jer Mesec je u Ovnu, u trigonu sa Jupiterom u Strelcu pa je ovo slika sportiste. Današnja fizička aktivnost će vam pokrenuti svaku čeliju vašeg tela. Ovaj dan jerezervisan za buđenje pozitivne energije. Idite sa društvom u provod, planinarenje ili na kraći izlet.

U nedelju je Mesec u Biku, pa vreme posvetite sebi i svom telu. Odmorite se tako što ćete biti ušuškani u ćebence na kauču.  Film…grickanje…dremka…grickanje..pa opet film…dremka, pa tako ceo dan vrtite u krug. Ovo je i dan rezervisan za hedonizam i gurmanluk, ali ipak pazite da ne preterate sa teškom  hranom. Napunite kadu i uživajte u muzici, ali i u obaveznoj masaži koju ćete partner i vi priuštiti jedno drugom. Danas uživajte u svim svojim čulima.

Piše: Ivana Paunović astrolog, tel: 065 50 60 567 

Nema tagova 0