Zvezde vam poručuju: Jupiter kreće retrogradno, odlažu se putovanja, ne gubite nadu

U prethodnoj nedelji planete su vam bile naklonjene za početak nečeg novog, a u ovoj nedelji bolje ostanite mirni i ne upuštajte se u avanture i izazove, rešićete stvari koje su se dugo odlagale. Astro prognoza  koju je napisala astrolog Ivana Paunović (kontakt tel: 065 50 60 567)  za period od 8.4.-15-4.    podseća nas da Jupiter kreće retrogradno i odlažu se putovanja i upozorava na to da će mnogi izgubiti nadu.

PONEDELJAK, Merkur polako napušta sekstil sa Saturnom, ali i dalje ćete osećati energiju ovog apekta. Osetićete se sigurno i uzemljeno. Vaša razmišljanja i očekivanja su jasna i precizna. Psihički ćete biti jaki. Želećete više reda i organizacije u vašem životu.

U ovom period odluke i projekti koje donosite imaju tendenciju da budu praktične i dobro osmišljene.

 Idealan je dan za rešavanje papirologije, dokumenata i administrativnih poslova.

UTORAK, je dan kada ćete u nekim sitnicama osetiti aspekt Marsa i Saturna, manji kvadrat između ove dve planete stvoriće u vama napetost i nervozu. Okolnosti vam neće biti naklonjene pa ćete gubiti nadu energiju. Strpljenje vam je potrebno danas. Bićete privučeni rešavanju problema, ali to može biti izazov, jer nešto će vas vući da to brzo završite. Žurićete ka cilju, a to je dana nepotrebno i pogrešno.  Ključ će biti u tome da mirno prihvatite situacije sa kojima se suočavate.

SREDA, Jupiter u Strelcu kreće retrogradno, ovo je planetarno dešavanje koje će osetiti svi znakovi. U retrogradnom hodu će biti sve do 11. Avgusta. Što će kod vas od sada probuditi osećaj da vam je sreća okrenula leđa. Mnogi planovi i želje će se sada menjati. Mnogi će shvatiti das u se nadali više nego što je bilo realno, očekivanja su sada nekako skromnija.

Plan puta se menja, neki putevi će čak biti odloženi. Ako ovaj Jupiter pravi dobre aspekte sa vašim natalnim horoskopom, onda očekujte odlazak ponovo na neko mesto gde vam je bilo lepo, to verovatno ima veze sa inostranstvom.

Krediti, pozajmice, povečanje plate i ostali finansijski dobici u ovom period će biti odloženi, neostvareni ili manji od onoga što ste očekivali.

ČETVRTAK I PETAK, ova dva dana Merkur će odigrati glavnu ulogu, jednostavno napraviće nam konfuziju u mislima. Napraviće pozitivan aspekt ka Plutonu a već sutra dan neharmoničan aspekt ka Jupiteru. Promene razpoloženja će nam stvarati emotivnu nesigurnost. Imaćemo oscilacije u komunikaciji, u jednom trenutku pomislićemo da razgovorom možemo da rešimo sve, a onda shvatamo da nam je maca pojela jezik.

Ostajemo nemi ili pak grubi, netaktični i brbljivo prosti. Potrebna je jaka vera u uspeh da bi ste nastavili dalje.

Jednostavno, dok osećate da možete da osvojite i najviši vrh, vas će ipak nešto vući da odustanete. Osmeh na lice i budite uporni.

SUBOTA, zbog izazovnih aspekata Meseca u Raku, osetićete umor. Kod mnogih se javlja osećaj tuge i samoće. Najbolje bi bilo da odložite sve što ste planirali i da odete u krevet. Provedite dan uz sladoled, čokoladu i kućni bioskop. Baš vam je potrebno da se opustite.

Zaboravite na sva pravila, na režim i ograničenja. Sloboda misli i ponošanja će vam revitalizirati organizam.

NEDELJA, Sunce će biti u kvadratu sa Neptunom, velika mašta i pusti neostvareni snovi. I dalje ste umorni i u svom svetu. Nemojte preterati sa alkoholom, cigaretama, lekovima i ostalim porocima. Danas ne donosite nikakve odluke jer ćete pogrešno proceniti. Ne verujte nikome , sa ovim aspektom svi će malo nafilovati svoju priču i probati da izmanipulišu drugima.

Tako, da ne udubljujte se u ozbiljne priče, što bi naši stari rekli, neka vam na jedno uvo uđe a na drugo izađe.  Odmarajte što više.

 

Nema tagova 3