Zvezde vam poručuju: Kiron otključava vaše srce, kako bi ljubav ušetala u njega

Nova astro prognoza za period od 10.6.-17.6. koju je napisala astrolog Ivana Paunović (kontakt tel: 065 50 60 567) je tu. Šta nam donosi kiron i koje su promene pred nama, saznaćete u ostatku teksta. 

Danas, započinjemo ovu nedelju Mesecom u Devici koji će praviti kvadrat na Sunce u Blizancima, to predstavlja sliku prve mesečeve četvrti. Kao i svaka mena i ova će u nama izazvati potrebu da nešto preduzmemo, naša uzburkana energija će nam reći da od sedenja ništa ne dobijamo. Osetićete potrebu da nešto menjate u svom životu, da treba da idete dalje i da ste već blizu uspeha. Nešto što ste započeli oko 3. juna, kada je bio Mlad Mesec, sada dobija prvi vidljivi oblik. Takođe, se javljaju prve prepreke koje moramo da pobedimo.

Sad treba da verujete u svoju moć i skupite dovoljno hrabrosti da nastavite dalje.

Koju god lošu naviku da želite da promenite kod sebe potrebna vam je velika snaga. Danas možete osetiti vrtoglavicu i nemir, emotivno ste osetljivi, a mogući su I problemi sa nesanicom.

U Utorak, Sunce će se suprostaviti Jupiteru, pa će to u vama probuditi potrebu za preterivanjem. Možete biti egoistični i nadmeni, pomislićete da možete sve da ostvarite, a ciljevi će vam biti visoko postavljeni. Postoje dva životna područja u kojima ćete imati posebnu potrebu da zasijate i uspete. Jedna strana je predstavljena  Suncem u Blizancima, a druga Jupiterom u Strelcu, dva znaka koja su u opziciji, tako da je potrebno pronaći ravnotežu i balans.  Preveliki optimizam će stvoriti veliku ambiciju u vama, tako da ćete iz mnogih izazovnih situacija izaći kao pobednici. Budite komunikativni i otvoreni, svaka blokada i prepreka će vas voditi ka odustajanju od cilja.

Sreda je dan kad će Mesec prolaziti kroz Vagu, praviće dosta izazovnih aspekata sa mnogim planetama, to će uneti dosta konfliktnih situacija u vaše živote.

Vaga je znak koja predstavlja atmosferu naših odnosa, zato se danas potrudite da izbegnete svaku svađu i prepirku. Čak i najmanji nesporazum može da izazove prekid veze ili zahlađenje u odnosu.

Poslovne i pravne situacije danas se mogu zakomplikovati, papirologija vam baš neće ići od ruke.

Svaki zaključak koji danas donesete biće pogrešan. Silno ćete želeti da isterate neku pravdu, a realno za tim neće biti potrebe. Tako da je najpametnije da pustite da sve ide svojim tokom, jer već sutra će sve izgledati drugačije.

Četvrtak je dan za LJUBAV.

Mars je u trigonu sa Neptunom a Venera u sekstilu sa Hironom. Ovo su aspekti kada emocije mogu da vas izleče. Kada kroz poljupce i strast možete doći do mira i sreće. Kiron je učitelj, lekar, astrolog, isceljitelj, predstavlja i ključ. Kada je Kiron u harmoničnom aspektu sa Venerom, taj ključ otvara vrata iza kojih se krije nešto novo, nešto što će vas usrećiti. Slika današnjih aspekata predstavlja rešenje neke bezizlazne situacije. Marsov aspekt će vas pokrenuti na akciju, verovaćete u čuda. Slušajte svoju intuiciju i uživajte u stvaranju svog remek dela.

U Petak je Jupiter u kvadratu sa Neptunom, pa će mnogi od vas imati finansijski problem. Pripazite se prevara, lopovluka, budite oprezni kada su zakonske stvari u pitanju. Ne verujte baš svakome i pazite da ne izgubite važne i drage stvari.

Subota je dan kada zahvaljujući rečima možete doći nekih odgovora. Merkur je u konjukciji sa Severnim čvorom, to će vam pokrenuti dosta iznenadnih dešavanja. Bićete originalni i drugi će se rado složiti sa vašim idejama.

Prihvatite novu poslovnu saradnju i novi projekat, to će vam biti izazov kroz koji ćete postići veliki uspeh.

Duhovna inspiracija može vam obasjati vaš potencijal.

U Nedelju će Mesec prolaziti kroz Strelca, najpoželjnije je da idete u duge šetnje, provedite vreme u prirodi i ne razmišljajte o stvarima koje vas opterećuju. Odmorite svoj um, jer sutra je Pun Mesec, izazovan dan kada će vam biti potrebno dosta strpljenja.

Nema tagova 1