Zvezde vam poručuju: posvetite se sebi i zaboravite na ljubomoru i tugu

Nova astro prognoza za period 6.5. – 13.5. je tu, a napisala je Ivana Paunović astrolog (kontakt tel. 065 50 60 567). Ako se osećate usamljeno znajte da će to brzo proći. Vreme je da se uzemljite. Posvetite se sebi, zaboravite na ljubomoru i tugu. Zvezde su na vašoj strani. 

Ponedeljak, osećamo danas energiju Mladog Meseca koji se odigrava u znaku Bika. Ova atmosfera traži od vas da budete smireni i da se posvetite sebi. Povežite se sa prirodom, uživajte u svim svojim čulima, osetite miris proleća, miris novog vetra i novih događaja.

Započnite svoj novi projekat. Mnogi će imati povećan apetit i potrebu za hedonizmom.

Bik će vas držati čvrsto na zemlji, izmeditirajte, uzemljite se i osvestite svoj mir i tišinu u vašoj duši i u vašim mislima.

Utorak,  Merkur danas ulazi Bika, tu će ostati do 21. maja. Kada je Merkur u Biku, mi se osećamo sigurno, spremi smo da donosimo odluke. Puni smo samopouzdanja. Čvrsto stojimo na zemlji i naše razmišljanje je stabilno i uzemljeno. Zdrav razum vlada situacijama, mašta i iluzija su sada u senci. Komunikacija nam je namerna, znamo šta hoćemo i trudimo se da ostvarimo svoje namere. Od starog probamo da napravimo lepše i bolje, za nove stvari nismo baš raspološeni. Usmerenost na jednu stvar može vam dati veće i bolje rezultate.

Potrudite se u ovom period da ne budete tvrdoglavi i konzervativni.

Sreda, kvadrat Venere i Saturna će mnogima zakomplikovati emotivni život. Ovo je aspekt samoće. Osećaćete se usamljeno i nedostajaće vam nežnost I sigurnost. Sada treba da se borite, sa svojim osećanjima i sa tugom.

Treba da prihvatite situaciju, da ostanete mirni i da i dalje verujete u ljubav, jer ona je i dalje tu, samo se malo sakrila.

Čim prođe ovaj tranzit, za nekoliko dana, opet će biti sve sjajno kao pre.

Četvrtak, Sunce je danas u harmoničnom aspektu sa Neptunom, tako da slobodno verujte u svoje snove. Budite kreativni i uživajte u najtananijim iskrama sreće. Danas ćete imati interesantan susret sa nekim glumcem, muzičarem, sveštenikom, iluzionarom ili boemom. Pevajte i plešite, stvarajte umetnička dela, pišite pesme i pronađite sebe u stihovima. Idealan je dan za meditaciju.

Petak, Venera je u kvadratu sa Plutonom, ovo je slika ljubavi koja boli, koja je zabranjena i koja je fatalna. Kada Pluton baci svoj prah preko planete ljubavi, tada se bude strasti, ljubav postaje opsesija a emocije počinju da nas muče.

Javlja se ljubomora i posesivnost. Iskoristite ovaj aspekt na nekom polju gde treba da reagujete iz inata. Danas možete biti jači nego ikada.

Najveći uspesi dolaze posle najjačih izazova.

Pobedite strah, jer sada ćete biti blizu njega. Osetićete ga na neki novi, drugačiji način.

Subota, Sunce je u kontaktu sa Severnim čvorom, pokušajte danas da spoznate svoju svrhu. Vidite šta je to što vas čini srećnom osobom, prepoznajte situaciju u kojima uživate. Popustite sa ograničenjima, idite preko sopstvenih granica.

Nedelja, Sunce u trigonu sa Saturnom, napravite danas plan za sledeću nedelju. Ovo je aspekt istrajnosti, usmerite se na posao. Rad, red i disciplina je ono što možete da iskoristite za menjanje svojih loših navika.

Posvetite se sebi i sve(t) će se promeniti. 

Nema tagova 1