Zvezde vam poručuju: „Šarenolika“ dešavanja su pred nama. Očekujte neočekivano

Ovu astro prognozu za period od 11.3. do 18.3 u kojoj nam kaže da su „Šarenolika“ dešavanja pred nama, napisala je astrolog Ivana Paunović O65 50 60 567 .

Iza nas je baš turbulentna nedelja, dosta jakih planetarnih aspekata se već odigralo i sada je vreme da razmislimo o svemu i da malo odmorimo. Pokrenule su vam se neke stvari, prekinuli pojedini odnosi, dobili ste super ideje, tako da u ovoj nedelji odlučite kojim putem ćete dalje i šta je najbolje za vas.

Ponedeljak…Mesec je danas u Biku i njegova konjukcija sa Marsom će nam probuditi želje i strasti. Prvi dan u nedelji posvetite sebi. Počastite se sa nečim, obradujte sebi nekim parfemom ili nakitom. Odvedite prijateljicu na kolač i uživajte u svakoj reči sa njom. Ako stignete obavezno idite na masažu. Uveče se ušuškajte u toplo ćebe i uživajte u razmenjivanju nežnosti sa svojim partnerom. Razmislite dobro o idejama koje imate u glavi, vašu kreativnost možete pretvoriti u novac. Pronađite rešenje kako da materjalizujete stvari u kojima uživate.

Ako osetite nemir i nelagodu, ovo je razlog…

U utorak će Venera biti u polu kvadratu sa Merkurom, pa je moguće osetiti nemir i nelagodu. Bićete preosetljivi i u vama će se probuditi potreba za emotivnom sigurnošću. Nedostajeće vam koncentracija kad je posao u pitanju. Loše će vam ići komunikacija, mnogi sastanci se mogu odložiti. Najbolje je da se posvetite završavanju zaostalih obaveza. Sve što ste dugo već odlagali, sad privedite kraju, naročito kada je administracija u pitanju.

Sledećeg dana, u sredu,  Sunce je u sekstilu sa Plutonom, pa će ovaj dan imati totalno drugačiju energiju od prethodnog. Javiće se jaka upornost i izdržljivost u vama. Imaćete fokus na korisnim stvarima. Impulsi ljubavnih i seksualnih odnosa će biti jaki i osetićete zadovoljstvo i ispunjenost. Svi problemi koje ste imali u nekim napetim odnosima će nestati, sve će nekako doći na svoje mesto. Izgledaće vam kao da se sad budite i da je prošlost ostala iza vas…bićete ptica Feniks…jači ste nego ranije i puni pozitivne energije. Sve što nije valjalo obrišite gumicom i u nove događaje uđite sa osmehom.

Vreme je da se pokrenete

U četvrtak ćete imati dosta fizičke snage i bićete pričljivi. Ovo je dan kada treba da se pokrenete. Šta god da započnete imaće dobru energiju i moći će da traje i da uspe. Dan je idealan za dugu šetnju ili dobar trening. Nađite vremena da se vidite i ispričate sa prijateljima. Potrudite se samo da ne pretarate u nekim stvarima, Sunce u Ribama će praviti kvadrat sa Jupiterom. Ne očekujte previše, budite realni jer možete lako doživeti razočarenje. Problemi sa novcem se mogu javiti, zato ne trošite više od onoga što imate. Mesec je u Blizancima pa je moguć i odlazak na kraći put, kao i druženje sa komšijama ili rođacima.

Petak je dan kad ćete razmenjivati ideje sa drugima.Poslušajte i savete koji vam drugi budu dobronamerno dali. Sunce je u konjukciji sa Merkurom, pa će oko vas biti učeni, ugledni I interesantni ljudi. Susret sa nekim umetnikom ili piscem vas može inspirisati na neki kreativni rad. Duhovite osobe će vas slatko nasmejati. Moguće je neko novo poznanstvo i odlazak na zanimljivo društveno dešavanje. U današnjem danu ćete imati kontakt sa osobama koje su opuštene, spontane i koje veruju u sebe.

Subota je dan kada će Mesec biti u Raku, posvetite se svojim ukućanima. Ovo je i slika dece koja se smeju, tako da uživajte u igranju sa svojim najbližima. Bićete emotivniji nego inače, nežniji i puni empatije. Sređivanje i čišćenje kuće će vam prijati, bacite sve što vam više ne treba i što vam smeta. U nedelju Mesec ulazi u Lava, budite kreativni. Zablistajte sami sebi tako što ćete napraviti nešto impresivno. Danas ćete imati fantastičnu, jaku energiju, pa možete ostvariti sa njom svoje snove. Napravite plan za sledeću nedelju.

 

Nema tagova 28