Zvezde vam poručuju: Sunce će vam osvetliti misli i ideje, vreme je za novi START (26.11.-3.12.)

Ova nedelja će početi spajanjem Sunca sa Jupiterom, koji će praviti polu kvadrat sa Plutonom. Tako da ponedeljak kao i cela nedelja mogu biti naporni i burni za vas. Osećaćete pritisak da ostvarite svoje ciljeve. Ali prvo razmislite, možda ste sami krivi, moguće je da ste malo preterali sa željama. Postavili ste sebi previsoke ciljeve ili ste pogrešno procenili koliko vam je vremena potrebno da bi ih ostvarili. Sunce će vam osvetlilti misli i ideje. Potrebno je samo da na trenutak usporite ili da možda zastanete na kratko. U tom trenutku pauze razmislite o svemu, skenirajte prošlost. Vidite gde ste grešili i izbrišite to. Osvestite sadašnji trenutak i pokrenite se sa novim idejama i svežim odlukama. Ovo je sjajan aspekt, da probleme i sadašnju situaciju, pogledate iz druge perspektive i sa novim razumevanjem.

Zatim nas očekuje spajanje Retro Merkura sa Suncem ali i sa Jupiterom, morate paziti da ne preterate. Možda ćete imati prevelike ambicije, ali vam okolnosti neće biti naklonjene, pa će sve ići na teži način. Dobro je vreme za nove stvari u nekim starim okolnostima. Komunikacija će biti velika, možda čak preterana i suvišna. Sa ovim aspektima budite optimista i uživajte. Naučite da budete strpljivi. Pojaviće se nove osobe u vašim životima, od njih ćete mnogo naučiti.

U sredu ćete osetiti sekstil koji Mars formira sa Saturnom, pa ćete se pokrenuti. Vreme je za novi START. Bićete spremni da preuzmete odgovornost za mnoge stvari. Usmerićete se ka cilju, spoznaćete svrhu. Moćićete sebe dobro da organizujete i osetićaćete  se sigurno.

U Četvrtak Mesec izlazi iz Device da zakomplikuje stvari. Samo ako ste hrabri uspećete u poslovnim poduhvatima. T-kvadrat koji će biti na nebu mnogima može doneti i zdravstvene probleme, moguća su trovanja, bolovi u stomaku, alergijske reakcije ili povrede.

Škorpija traži dramu

U petak Venera planeta ljubavi pravi opoziciju sa  Uranom, pa će vam taj aspekt napraviti malo tenzije. Najviše ćete osetiti na emotivnom polju. Reagovaćete burno i u vama će vladati unutrašnja napetost. Ne pravite svađe, zbog celokupne slike aspekata na kraju ćete se kajati. Nije vreme da prekidate odnose. Mnoge stvari koje vas pogode sada nisu tačne, zato bolje je da samo prećutite. Ako budete ostavljeni ili povređeni, strpite se jer taj neko kada bude shvatio da je pogrešio vratiće vam se.

U subotu Merkur ulazi u Škorpiju, vaše misli će biti intenzivne i jake. Mnogi utehu nalaze u strastima, telefon će vam biti pun erotskih poruka. Merkur u Vagi je do danas od vas tražio da pronađete ravnotežu i da odigrate pošteno. A od danas, pa sve do 12. decembra, Škorpija će u vama probuditi želju za dramom. Zbog toga ćete sebi reći da često u životu budu situacije koje nisu fer. Tražićete istinu u svemu što je skriveno i tajno. Vaše misli biće duboke, preispitivaćete se i bićete fokusirani, analitični i tačni. U ovom periodu opsesivno ćete se vezati za neke odnose.

U nedelju Venera ulazi u Škorpiju i tu će ostati sve do 7. januara. Duboke strasti u vama bude želju da se sa nekom posebnom osobom spojite i telom i dušom. Želećete da taj kontak bude ekstreman i nezaboravan. Venera vam sad šalje intenzivna osećanja i jaku energiju. Bićete jako emotivni i odnosi će vam biti mnogo važni. Želećete da budete bliski sa pojedinim osobama. Ali, strah od ranjivosti će vas usporiti ili čak skroz zaustaviti. Škorpiju morate da živite kao  ,,sve ili ništa“.

Ivana Paunović astrolog

065 50 60 567 

Nema tagova 0