Zvezde vam poručuju: Suočite se sa istinom i promenite sebe

Novu astro prognozu za period 21.10.-28.10. napisala je astrolog Ivana Paunović (kontakt tel: 065 5060567). Zašto je važno da se suočite sa istinom i promwnite sebe, pročitajte u ovoj prognozi. 

Ponedeljak, Venera u harmoničnom aspektu sa Neptuno, odidealizovanja do razočarenja. Sve ljubavi su tužne, zar ne…pitatese danas, a opet nekako uživate u svojoj emotivnoj vezi. Ovo je aspekt koji budi maštu i koji od kreativnosti stvara umetnost. Danas meditirajte i uživajte u svojim skrivenim  odajama. Danas su vaše tajne vaša kapija zadovoljstva.

U Utorak će Mesec  napraviti harmoničan aspekt sa Marsomtako ćete biti puni energije. iskoristite ovaj dan da završite sveposlove koje ste odlagali. Potrebno je danas da kroz fizički radizbacite sve iz sebe. Provedite vreme u teretani  ili u šetnji. Ovajaspek će mnogima probuditi strasti. Svako suzbijanje emocija ćeu vama pokrenuti nezadovoljstvo ili neki bes. Potrudite se daizbegnete sukobe i da ne ulazite u lošu komunikaciju.

U Sredu će Sunce zakoračiti u Škorpiju, to bi značilo da se u narednih mesec dana pripremite za ekstreme situacije. Mnogestvari koje sudo sada iygledale lake od sada će dobiti notudrame. Suočićete se sa situacijama na jedan detektivski način, sve će biti jasnije. Može se lako desiti da vas neka istina jakozaboli, jer Škorpijon je vodeni znak, pun jakih i dubokihemocija. Polako ćete izvlačiti nečistoću i tajne koje ste dugo većgurali ispod tepiha. Ovaj period će vas suočiti sa istinom, saemocijama koje su jake ali u isto vreme bolne. Iskoristite ovajmesec da sebe promenite, da promenite svoj odnos premavezama i da transformišete neki odnos koji vas muči. Osloboditese pritiska i otpustite sve što vas guši.

Četvrtak je dan kada će Mesec napraviti trigon sa Saturnom, budite uporni i verujte u sebe i svoje sposobnosti. danas možetepredstaviti sebe na jedan nov nači, pun samopouzdanja i ponosa. Moguće ja da će vam se pojaviti osoba kojoj možete da verujetei koja vam može biti oslonac. Dan je takođe dobar za sklapanjeposlovnih dogovora  i potpisivanje ugovora. Srediteadministraciju i započnite rešavanje papirologije. Moguć je susret sa osobom iz prošlosti kao i buđenje uspomena izmladosti.

Petak je dan kada će Venera napraviti sekstil sa Plutonom, vreme je da uživate kroz izazove. Venere nije samo ljubavprema nekoj osobi, već je to onaj osećaj kada smo srećni iradosni. Tada volim srcem ili partnera ili kućnog ljubimca, novac ili svoj posao.  Danas, sa ovim aspektom volimo i srcem idušom…volimo iz petinih žila. Uživamo u ekstremnom sportu iliu strastvenom odnosu. u nama se probudila neka tamna, skrivena strana naših želja. Pronađite način sa kojim ćete se upoznati sa svim tim đeljama, to može da bude kroz ljubav, hobi, posao, putovanja…

U Subotu će Mesec biti u znaku Vage, posvetite vreme sebi. Posetite kozmetički salon ili frizera. Idite na kolače saprijateljicama i sklapajte nova poznanstva. Ne budite danassami, jer potreban vam je savet, potrebna vam je priča i potrebnovam je ustvari drugo ja. Počastite sebe i nekog svog lepimpoklonom. Budite dana diplomata i sve razgovore obavite sastilom.

U Nedelju nam stoji jedan malo napetiji aspekt, imaćemokvadrat između Saturna i Marsa. Mnogi će osetiti nagli pad energije i osećaj napetosti u telu. mogući su problemi i bolovikoštanog sistema. Problemi sa zubima ili povrede. Danas je najbolje ne ustajati iz kreveta, osećaj umora će vas držati sve do kasnih večernjih sati. Ušuškajte se i uživajte uz film i kokice. Odmorite svoje telo um i spremite se tako za narednu nedelju. danas lako možete ući u sukob i u probleme sa osobama iz vašeokoline, tako da probajteda se ujedete za jezik i da prećutite jersvađa će vas mnogo iscrpeti i oneraspoložiti.