Zvezde vam poručuju: Vodite računa o sebi, ali i odnosima sa drugima

Astrolog Jasmina Mrdalj otkriva nam šta nam to zvezde poručuju u periodu od 10.-16. Februara.Jasminu možete kontaktirati na broj telefona 065 855 7127 ili putem Instagram stranice @salonunutrasnjelepoteispoznaje

Ponedeljak – Sedmicu započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Device što će doneti radni elan već od ranog jutra. Možete se probuditi ranije nego obično, obratite pažnju na snove i drugačije reakcije koje budete imali. Možete imati sjajne uvide i ideje putem snova ili poruka koje budu dolazile preko drugih ljudi, pesama, prijatelja.

Dan je odličan za projekte koje ste već započeli i aktivnosti i zadatke koji zahtevaju preciznost i detaljisanje. Obratite pažnju na svoje zdravlje, posebno u ponedeljak i utorak.

Ne zanemarujte svoje telo i signale koje vam šalje. Stomak je osetljiva regija.

Tokom dana možete ući u rasprave koje će biti podstaknute dubokom analizom ali i uviđanjem mana i nesavršenosti drugih ljudi kao i onoga što rade ili pak propuštaju da urade.

Kritikovanje i sebe i drugih biće pojačano. Potpuno drugačije možete razumeti drugu osobu sa kojom ćete imati komunikaciju i kontakt. Takođe, možete se naći u ličnoj zavrzlami i konfliktu između logike i emocija.

Utorak je dan koji treba maksimalno posvetiti obavezama, aktivnostima, preciznim dogovorima i satnici. Ovog dana radite sve ono što vas vodi u svetliju ili uspešniju budućnost. Posvetite se fizičkim aktivnostima, treninzima i sportu. Tog dana energija ima maksimalnu potrebu da se oslobodi, pa se distancirajte od svađa i svađalački nastrojenih osoba, posebno u večernjim časovima.

Sreda je dan u kojem ćemo se više posvetiti odnosima i harmonizaciji sopstvenog života. Emotivni i poslovni partnerski odnosi su aktuelni naredna dva i po dana, ali vam se neće dopasti nešto što ćete uočiti unutar njih.

Nezadovoljstvo će se nastaviti i u četvrtak kada će se pojačati očekivanja a mnogo manje će biti prisutna materijalizacija istih. Mnogi parovi će se naći u izazovnim situacijama, te je savet da ne podležu strahovima, manipulaciji i distanciranju, već da se pokuša naći kompromisno rešenje kroz racionalnu komunikaciju i iznošenje problema koji svaki partner vidi kao problem. Koja očekivanja nisu ispunjena od strane druge osobe.

U petak Mesec prelazi u znak Škorpije što nam donosi opsesije, strahove vezane za egzistenciju, materijalnu sigurnost, ali i ljubomoru i posesivnost. Već od ranog jutra vas mogu izbaciti iz takta određene nenadane situacije i izazovi. Budite oprezni sa finansijama.

U petak veče možete izgladiti određene konflikte.

S obzirom da je dan zaljubljenih rasplamsajte emocije i podstaknite strast. Mars je na 29. stepenu znaka Strelca i može donositi sukobe pa pokušajte da obuzdate bes.

Subota je tu da nas podseti da su aktulenosti od petka i dalje top tema,  pa je savet da pokušate da kanališete energiju i promenite neke navike kod sebe. Izađite iz šablona i uobičajenog načina ponašanja.

U nedelju Mars prelazi u znak Jarca što će kod mnogih doneti potrebu da neke stvari kod sebe i u svom životu iz korena promene. Cele nedelje je potreban oprez u komunikaciji, sa papirima, prilikom dogovora i u saobraćaju, zbog Merkura koji zaustavlja svoj direktan hod da bi za nedelju dana krenuo retrogradno.

Nema tagova 0