Zvezde vam poručuju: Vreme je za pokret i akciju, a ljubav očekujte za vikend

Vreme je za novu astro prognozu za period od 15.4 do 22.4 koju je napisala astrolog Ivana Paunović ( kontakt tel. 065 50 60 567). Ove nedelje očekuju nas lepe promene pa i ljubav. Ako ste spremni za sve što dolazi, vesti u ostatku teksta će vam biti veliki vetar u leđa. Samo napred! 

Ponedeljak, Venera je u egzaktnom kvadratu sa Jupiterom…opet ljubav, ljubav i ljubav. Pitamo se da li ljubav stvarno boli ili je ipak problem u nama, sa našim emocijama. Možda, biramo pogrešne osobe ili od nekih osoba očekujemo mnogo. Nekako, kao da nam je srce gladno ljubavi, jurimo za zadovoljstvom i često nam samo još malo fali pa da nam sve bude potaman.  Možda je tu baš naša najveća greška, ne umemo da budemo srećni sa onim što imamo.  Sa današnjim  kvadratom ne verujemo u bolje sutra.

Nešto će da vas muči i delovaće vam kao da nema izlaza. Nedostajaće vam sampouzdanje. Rešenje je u tome da pronađete unutrašnje zadovoljstvo. Ovaj aspekt će vas naterati da preterate u svemu zbog prevelikog ushićenja.

Pripazite na ishranu, moguće su tegobe sa stomakom. Budite umereni sa trošenjem novca. Ne donosite odluke brzopleto.

Utorak, Mesec se kreće kroz znak Device, tako da ćete imati želju da se posvetite poslu. Izazovan aspekt sa Marsom će izazvati ljutnju i bes u vama. Zato iz inata budite uporni i od akcije. Izbegavajte svađe i prepirke, ne sitničarite i ne analizirajte previše.

Samo ćete sve zakomplikovati. Posvetite se sređivanju doma, potrudite se da svoju energiju iskoristite za korisne stvari.

Sreda, Merkur će iz Riba preći u Ovna, vreme je za pokret. Sve što ste u poslednje vreme maštali i planirali sada je došao trenutak da realizujete.

Naše misli i ideje sada su konkretne, nemamo vremena za gubljenje.

Četvrtak, Mesec je u Vagi, napravite predah. Danas usporite i odmorite. Budite okrenuti svojim mislima, sagledajte sadašnju sliku svog života. Pokušajte da budete kreativni i unesite u svoj život malo više vedrih, veselih boja. Vaga je uvek priča odnosa, razmislite koji je to odnos u kojem treba da menjate svoj stav I svoje ponašanje. Možda je i trenutak da neke veze zauvek prekinete. Danas zakažite poslovne sastanke, sklopite nove saradnje i potpišite ugovore.

Petak, Pun Mesec u Vagi, počinje u 13:12 i označava početak novog ciklusa. Ovo je vreme vrhunca i ispunjenja onoga što ste započeli pre dve nedelje kada je bio Mlad Mesec. Danas ćete biti emotivno osetljivi.  Najbolje je da se posvetite partner, da budete romantični i ako želite bebu ovo je idealan period za to. Sunce je u Ovnu a Mesec u Vaga, dve suprotnosti gde treba da pronađete balans.

Ravnoteža ova dva znaka se krije u vašem izazovnom odnosu. Na ovoj osi sa jedne strane stojite Vi, a sa druge strane je neko drugi. Neko sa kim treba da pronađete harmoniju. Ovan vam kaže da ste vi treba da odigrate glavnu ulogu, a Vaga vam šapuće da je ključ u kompromisu. Energija Vage je slika diplomatije, pregovaranja, nežnosti, lepog ponašanja i balansiranja. Iskoristite svoju hrabrost i samouverenost.

Uspeh i moć leži u vama, u vašem razumu i vašoj autentičnosti.

Za vikend imamo dva značajna planetarna događaja, Sunce ulazi u Bika i Venera ulazi u Ovna. Sunce će se zadržati u Biku sve do 21. maja. Osetićete potrebu za emotivnom i finansijskom sigurnošću. Poželećete da uživate punim plućima. Osetićete sreću u svim svojim čulima. Bik je senzualan i metodičan, negativno je što može da se javi ljubomora.

Potreba da nekoga posedujemo ili da u nekim stvarima uživamo sami. Biće nam teško da delimo sa drugom osobom. Venera u Ovnu će isto u nama probuditi blagu sebičnost, ali i potrebu da budemo prvi. Da budemo vođa i da pokrenemo neke nove stvari u svojim životima.

Kada se energija ova dva znaka udruži moguće je ostvariti velike poslovne poduhvate. Takođe, je dobro za naš ljubavni život.

Odnos koji budete gradili biće na čvrstoj osnovi.

Veze koje započnete u ovom mesecu će biti pune sočnih poljubaca, toplih zagrljaja i božanstvenih, nezaboravnih trenutaka.
Nema tagova 0