Zvezde vam poručuju: Zaustavite vreme, opustite se i volite

Nova astro prognoza koju je napisala astrolog Ivana Paunović je tu. Zašto je važno da se opustimo, koliko je bitno da volimo i mnoge druge savete pročitajte u nastavku teksta. 

Ova nedelja nam počinje sa Punim Mesecom u znaku Strelca. Već od ranih jutarnjih časova, tačnije u ponedeljak 17.06. od 10:30 Mesec će se suprotstaviti Suncu u Blizancima. Naredna 24h ćemo jako osećati vibraciju ovog kosmičkog događaja, on nas zove da prihvatimo i izbalansiramo sve ono što nam se događa.

Ovo je vreme emotivnih impulsa, vreme romantike, oplodnje i odnosa.

Sunce u Blizancima će nas pokrenuti da razmišljamo logično, dok će nas Mesec u Strelcu usmeravati ka intuiciji i potrebno je da razmišljamo još šire i dublje. Strelac simbolizuje potragu za svrhom i idejama. Potrebno je da se fokusirate na jednu stvar, pa da je onda dobro istražite. Ne dozvolite Blizancima da vas bace na sto strana, ne budite površni i ne odustajte. Ovo je slika i želje za avanturom, opustite se, zaustavite vreme i smejte se.

U utorak, u znaku Raka će se odigrati  konjukcija Marsa sa Merkurom, dan idealan za akciju i sport. Susret ove dve planete desiće se u emotivnom vodenom znaku, ne dozvolite sebi da vas neko povredi. Bićete preosetljivi, ne zaključujte brzopleto o nečijim postupcima, isto tako pokušajte da ne budete grubi i svadljivi. Idealan je dan za plivanje ili trčenje pored reke ili mora. Danas je potrebno da budemo iskreni kada je ljubav u pitanju, ne ustručavajte se da voljenoj osobi kažete…volim te…nedostaješ mi…želim te!

Sreda, Saturn sekstil Neptun, aspekt koji ćete dugo osećati i koji ćete prepoznati tek kada zagrebete malo dublje u svoje misli i u svoju podsvest. Saturnova disciplina može vam pomoći da vidite preciznije smisao vaših snova i vaše mašte.

U isto vreme, Neptun će vam pokrenuti želje i ciljeve, bićete spremni da otkrijete neke nove nepoznate puteve, koji će vas odvesti do realizacije sopstvene svrhe. Možete se osećati kao da su se vaši duhovni i materijalni ciljevi uskladili.

Dobre okolnosti i vaši stavovi vodiće ka tome da se vaša vizija i san pretvori u stvarnost.

Kombinovanje mašte i truda sada može biti uspešno. Izgradićete veće samopouzdanje da prihvatite sebe i da svoju autentičnost pokažete na jedan kreativan a precizan način.

Četvrtak, dan kada ćemo imati vrlo napet aspekt između Marsa i Plutona, on će u mnogima pokrenuti potrebu da se suprotstave i da se pobune. Ovo je slika demonstracija, besa, mržnje, povreda i sve što je nasilno. Zato je mnogo važno da se u prethodnim danima oslobodite emocija, oslobodite stresa kroz fizičku aktivnost, umirite, uzemljite i uplovite u svet mira i mašte. Jer, tako ćete lakše podneti ovaj aspekt.

Ako ste umorni reagovaćete impulsivno i poželećete da sve porušite oko vas. Kada su emotivni odnosi u pitanju imajte strpljenja za partnera, da se kasnije ne bi ste kajali zbog svojih ishitrenih reakcija.

Petak i Subota će nam biti dani kada Sunce ulazi u znak Raka, a Neptun kreće retrogradno u znaku Riba…dosta vode…previše emocija…empatije…intuicije i nežnosti. Ova retrogradnost će u vama probuditi sakrivene, pa možda čak i zaboravljene ideje. Vratiće vas u prošlost, setićete se kako ste nekada voleli, kako vas je neko voleo.

Pokrenuće vam se preispitivanje o sadašnjim odnosima. Uželećete se svojih najbližih, poželećete da ste opet dete i da imate bezbrižno detinjstvo. Ne zaboravite, da svako vraćanje u prošlost je u stvari znak da vam je vreme za neku promenu sada.

Dakle, uplovite u svoju intuiciju, neka vas odvede na pravo mesto i ovog puta u pravo vreme.

Nedelja, Mesec u Ribama, Venera opozicija Jupiter, ne gubite nadu. Verujte u sebe i verujte u svoju ljubav. Radujte se onome što imate. Ne dozvolite da se danas razočarate, jer kada malo bolje razmislite idealno ne postoji. Sa ovim aspektom pripazite na bespotrebno trošenje novca. Poželjno je izmeditirati i osvestiti sopstvenu vrednost.

To čini veliki trg na Neptuna, a otkrića sada moglo dovesti do skrenuti s našim ciljevima. Trebamo gledati na dezinformacije. Međutim, to je dobro vrijeme za otvoriti se do mogućnosti. Kao što je dobro, Saturn-Neptun sekstil to je točno sutra nam pomaže obratiti jednaku pozornost na duhovnim i materijalnim potrebama. Mjesec ulazi u znak Jarca u 12:13 EDT.