Zvezde vam poručuju:Iskrena ljubav, bez sumnje je ključ za sreću

 Nova astro prognoza za period 9.12. – 16.12. nam otkriva zašto je iskrena ljubav, bez sumnje ključ za sreću, a napisala je Ivana Paunović astrolog (tel: 065 50 60 567).

U Ponedeljak će Mesec dan provesti u znaku Bika, pa ćemo želeti da nam bude ugodno, toplo i da uživamo u svim svojim čulima. Takođe, Merkur ulazi Strelca, gde će ostati do 28. decembra. Ova pozicija Merkura će nam misli obojiti optimizmom, bude se u nama avanturističke želje. Merkur u Strelcu je radoznao i spreman za upijanje novih znanja. Neke lekcije su sada došle na red da se nauče. Vera u mnoge stvari sada u nama raste, osećamo da smo puni radosti koja nas vuče ka novim i nepoznatim stvarim.

Utorak, Merkur će se susresti sa Hiron, otvarajući naš um za učenje jedni od drugih. Neka nova sznanja ćemo prihvatiti od drugih. Ovaj aspekt nas može usmeriti ka isceljenju, neke nove metode lečenja ćemo prihvatiti. Sada  je dobra energija za donešenje odluka kod nekih  osetljivih tema.

U Sredu će Venera biti u konjunkciji sa Saturnom, ovaj tranzit može u vama izazvati potrebu da se osamite i da želite mir i tišinu. Sa ovim tranzitom odnosi često budu pod izazovima. Takođe, možete proći kroz male finansijske teškoće.Štednja je najpametnije rešenje sada. Ne rasipajte se i napravite plan za svoj budzet. Postojeći odnos može se ispitati kroz udaljenost ili odvajanje. Postavljaćete sebi pitanja koja se tiču lojalnosti vaših odnosa, osetićete se možda povređeno ili izdano. Zdrava veza lako će proći ovaj test, u stvari, mnogo često dolazi do većeg poverenja i sigurnosti. U ljubavnim vezama koje su već na klimavim temeljima sada će mnoge stvari biti jasnije, i ovo je trenutak prekretnice. Postoji verovatnoće da će vam se u ovom periodu vratiti u život osobe iz prošlosti. Emotivni partner se sada vraća da prosto završite odnos kako treba, jer neko je tu ostao nedorečen. Sa ovim aspektom je moguća započeti tešku vezu, moguća je i velika razlika u godinama.

U Četvrtak će Mesec označaviti početak novog ciklusa. Mesec u Blizancima će se protiviti Strelcu. Ovo su dve suprotnosti, gde Blizanci predstavljaju „niži um” a Strelac predstavlja „viši um”. Blizanci nas ohrabruju da mislimo logično, dok nas Strelac nagovara da mislimo na načinn koji ima širinu. Potrebno je pronaći balans između radoznalosti i ozbiljnih dubokih shvatanja. Strelac simbolizuje potragu za smislom i idejama koje proširuju naše mogućnosti. Dok nas Blizanci vuku da ostanemo tu gde jesmo sve dok se tako osećamo ugodno u svom okruženju. Ravnotežu treba naći između dve energije, a to je ono što nas svaki Puni Mesec poziva za avanturom je tu, samo treba preskočiti prepreku i uleteti u nju.

Sada ne možemo sediti, čutati i praviti se da ne postoje osećanja. Moramo ih izraziti, moramo otvoriti svoje srce…dušu i pokazati drugima svoje iskrene emocije. Pun Mesec je vreme vrhunca i ostvarenja onoga što ste započeli tokom Mladog Meseca. To je emotivan period, vreme romantike, oplodnje i odnosa.

Venera u konjunkciji Pluton u Petak će dramatično povećati potrebu za emocijama, poljupcima i strastima. Želite doživeti druženje na dubljoj, intenzivnijoj stepenici. To može dovesti do problema ako ste sami.  . Osetićete se neodoljivo i svoju harizmatičnost ćete iskoristiti da izgradite veću moć samopouzdanja, kako bi ste privukli prijatelja ili ljubavnika. Možete imati magnetsku privlačnost koja vuče ljude u na podsvesnom nivou. Mnogi problemi će nastati u ovom periodu  ako se pametno i iskreno potrebite vašu povećanu moć.

Ova energija je dosta jaka, morate umeti da je osetite , da je prepoznate i da je kanališete na dobre stvari. Ako ona bude upravljala vama postoji mogućnost u tom slučaju da ćete proći kroz izazovne i teške odnose. u tim situacijama će se javiti ljubomora, posesivnost i zloba. Strasti će biti naglašene i ne dozvolite sebi da te osećaje potrošite na suze, bol, svađe i tugu. I dalje se oseća atmosfera Punog Meseca, emocije su i dalje napete, tako da se pod ovim aspektom lako dolazi do prekida odnosa i besa koji je u stvari samo lažna slika naših emotivnih impulsa. Najiskrenije, otvoreno davanje ljubavi i naklonosti, bez sumnje i napetosti je ključ za zadovoljstvo.

Nema tagova 0