Zvezde vam poručuju:Neočekivani događaji promeniće vam rutinu

Astro prognozu za period od 13.1. do 20.1. napisala je astrolog Ivana Paunović (kontakt tel: 065 50 60 567). Zašo baš ove nedelje treba da obratite pažnju na neočekivane događaje i kako vam oni mogu promeniti rutinu saznaćete čitajući ovu prognozu.

Ponedeljak, Sunce je u konjunkciji sa Plutonom, tranzit koji vam može dati snagu i moć. Povećava vam želju za uspehom i više nemate strah da idete ka cilju, sada je u vama neki inat koji vas gura ka napred. Ovaj transit će vam omogućiti da osetite moć manipulisanja. Sada se trebate baviti kontrolisanjem, jer sve što je umereno je dobro. Opsesija je sada moguća kada su neki odnosi ili situacije u pitanju.Kontrola je veoma važna jer sa ovim aspektom se ide iz krajnosti u krajnost. Ovo je energija transformacije i regeneracije.

Utorak,, Venera prelazi u saosećajne Ribe,ostaće tu sve do 7. Februara. Venera u Ribama je nežna i ljubazna. Sada postoji čežnja za nečim što je teško definisati. Granice su zamagljene pod ovim uticajem. Ribe nikada ne vide svet u crno-belom pogledu, već sve vide u duginim bojama. Sada smo u stanju da možemo oprostiti, razumeti i pokazati saosećanje prema našim partnerima. Tamna strana ovog Venerinog položaja je dopuštanje sebi da budete žrtva ili da budete zavedeni, to će u vama pokrenuti duboke misli. Preispitivaćete svoje misli kao i svoju podsvest. Dolazeći do nekih zaključaka možete sebi napraviti probleme u odnosima. Ovo je vreme za rešavanje nejasnih odnosa. I naravno, sa ovom Venerom su najslađe tajne ljubavi.

Sreda, Vener sekstile Uran, tranzit koji stimulira potrebu za zabavom i uzbuđenjima u  društvenom i ljubavnom životu. Ako ste usamljeni, poželećete nešto sjajno i spektakularno u svom životu. Ovaj period je dobar za umetnike, možete napraviti originalne pomake u kreativnom radu. Ako ste stidljivi sada je dobar trenutak da radite na tome da se oslobodite tih strahova. Ovaj aspekt vam dovodi novu ljubav u život, ali većina sklopljenih veza neće ići ka braku već samo ka jednoj simpatičnoj avanturi. Ozbiljna veza je moguća samo kod dve osobe koje vole slobodu i spremne su za slobodan odnos.

Četvrtak, Merkur ulazi u Vodoliju i ostaće tu do 3. Februara 2020. Kada je Merkur uu ovom znaku, mi smo gladni znanja i otvoreni smo za nove i originalne ideje. Sada počinjete da razmišljate dublje i na jedan originalan način. Komunikacija je spontana i prijateljska. Ovo je vreme kada je kreativnost na vrhuncu. Svašta vam u ovom period može pasti na pamet, zapišite je, jer sada vaše misli rade trista na sat. Puni ste informacija i neobičnih ideja. Monogi ugovori će se sklopiti na brzinu. Novi prijatelji vam ulaze u život.

Petak, Mesec je na poslednjim stepenima Vage i pravi izazovne aspekte ka drugim planetama. Moguće su situacije sa sudskim procesima. Danas je najbolje pronaći svoj mir. Izbegavajte napete situacije sa drugim osobama jer lako možete upasti  u raspravke i svađe. Posvetite vreme sebi, pronađite u vama ono što ste davno sakrili. Neke zaboravljene tajne vole da ponovo budu otkrivene.

Za vikend će Mesec biti u Škorpiji, a Merkur će praviti kvadrat sa Uranom, tako je vreme da se borimo sa osećanjima. Strasti su jake, a misli su eksplozivne, pazite se, kontrolišite svoje postupke. Merkur kvadrat Uran donosi uzbuđenja i promene u dnevnoj rutini, a sa Škorpijom to se odigrava na dramatičan način, pa je moguće da će to u mnogima prouzrokovati uznemirenost i napetost. Mesečeva mena će još više uneti nemir ili nesanicu.  Možda ćete dobiti šokantne vesti ili će vam nešto neočekivano  promenite planove. Potrudite se da budete fleksibilni, jer često loši događaji ustvari budu okidači za krupne pozitivne promene.

Nema tagova 0