Zvezde vam poručuju:Pregovori, sastanci, ugovori…. a na kraju nedelje uživanje

Nova astro prognoza za period od 1.9. do 8.9. je pred vama, a napisala je astrolog Ivana Paunović. Čini se da je ovo jedna naporna nedelja, ali nagrada stiže za vikend kad nas očekuje uživanje. 

Ponedeljak, Sunce je u konjukciji sa Marsom, ne gubite vreme, vreme je za AKCIJU. Ovo je uzbudljiv i energičan period. Možemo biti posebno oduševljeni nekim novim stvarima, situacijama ili poznanstvima. Nestrpljivost će danas biti naglašena. Takođe, ćemo imati kvadrat Venere i Jupitera, ovaj aspekt nas može odvući u preterivanje. Opustićete se kada je hrana u pitanju, nada i želje, trošenje novca ali i kada su emocije u pitanju. Tako da koliko god da budete danas voljeni, vama će biti malo ljubavi. Međutim, ako se držite pod kontrolom i ako pronađete zlatnu sredinu, ovo može biti korisno i lepo vreme za zabavu, nove ideje, novac i ljubav.

Utorak je dan kada će se Merkur spojiti sa Marsom, pa će vaše reči imati više uicaja nego inače. Ovo je vreme motivacije, energičnog rada, posebno se odnosi na komunikaciju i um, a pošto se odigrava u znaku Device, posao i zdravlje će vam biti u fokusu. Briga o poslovanju, analiziranje projekta i planiranje novih poduhvata su vam glavna tema sada. Inače, postoji mogućnost da budete nervozni, nestrpljivi i razdražljivi. Tu može biti agresivnih ili uzbuđenih reakcija, razmišljanja ili komunikacije, zato je najbolje da pokušate da držite jezik za zubima. Prećutite i sklanjajte se od konfliktnih osoba. Mesec će danas provesti u znaku Škorpiona, dodajući intenzitet na naše emocije i osećaje.

Venera će se u sredu protiviti Neptunu, nezadovoljstvo u vezi novca i u odnosima se mogu lako pojaviti. Nesigurnost u životnim područijima kojima Venera vlada (romantika, društveni život i financije) mogu biti naglašena. Tu vam se mogu javiti nerealne slike i pogrešne procene. Ovaj aspekt budi romantičnu i idealističku maštu, takođe je naglažena kreativnost i empatija. Trebalo bi danas da razmislite i procenite ono područje života koje je postalo disfunkcionalno. Pripazite da vas danas neko ne obmani i prevari, ne verujte baš u sve što vam budu pričali.

U četvrtak obavite sve sastanke, potpišite ugovore i pregovarajte što više. Harmonični aspekt Merkura i Saturna će vam pomoći da donesete važne odluke i da se usmerite ka stvarima koje imaju kvalitet. Saradnje koje u ovom periodu započnu imaće konkretni cilj, trajnost i veliki uspeh. Sredite danas svoju administraciju i privedite kraju svu papirologiju koju ste već duže vreme odlagali. Sve što se zakomplikovalo do sada, danas može biti rešeno na lak način. Potrudite se da budete tačni, precizni i da ispoštujete dogovore. Vaše reči su danas jasne i jake, predstavite sebe i  svoje ideje na direktan i jasan način.

Petak, je dan kada će Sunce napraviti trigon sa Saturnom, pa će ovaj aspekt podržati priču od prethodnog dana. Osetićete da imate puno samopuzdanja, mnogo ambicije i bićete istrajni u onome što radite. Imajte svoj cilj, usmerite se ka ostvarivanju svojih planova. Sada je i vreme kada će vam se prethodan trud isplatiti, napokon će se videti rezultati vašeg prethodnog rada. Ako već duže vreme planirate da obavite razgovor sa šefom, sada je idealan trenutak za to. Imaćete podršku muškarca koji vam može biti podrška i koji vam može pomoći u mnogo čemu.

U Subotu će Merkur biti u opoziciji sa Neptunom, pitaćete se da li ste budni ili još uvek sanjate. Uživaćete u slatkim lažima i mislima koje su satkane od mašte. Najbolje je da danas bude tanka linija između jave i sna. Maštajte, jer sa ovim aspektom stvari nisu baš jasne i realne, tako da je bolje da ostanete u svetu snova.

U Nedelju je Mesec u Jarcu, odmarajte što više i provedite dan u miru i tišini. Najbolje je da odete negde u prirodu, planina je idealna, šuma ili neko mirno odnaralište. Možda ćete osetiti da vam je telo umorno, idite na masažu i zaronite u toplu kupku. Ako se slučajno rastužite, ako krene suza zbog teške prošlosti…samo udahnite. Otpustite svoje loše misli i tako budite spremni za nove, pozitivne, sveže i  vedre novine.