Lapis- Beauty carstvo koje žene obožavaju

Jedan od omiljenih salona za ulepšavanje mnogih javnih ličnosti sa Balkana, ne nalazi se u Beogradu, već u Cirihu. Lapis Beauty osnovan je 2017. godine i važi za jedan od najprestižnijih i najboljih salona za negu kose, lica i tela u Evropi.

Kako i sama vlasnica, Kadina Biogradlija, kaže, Lapis Beauty je oaza za klijente, sa posebnim fokusom na holistički pristup i tretmane kose, kože, lica i tela.

Pored holističkog pristupa po kome su poznati, Lapis Beauty tim važi za ekspertski tim za Balayage tehniku, nadogradnju kose i popularni Platinum Blonde .

U Lapis Beauty centru pored nege kože, tela i kose, možete zakazati i termin za make up usluge.

U ovom salonu dobićete najbolji tretman, ali i uslugu zbog koje ćete se rado vraćati. Svoje poverenje ovom salonu poklonile su mnoge dame među kojima su i Teodora Džehverović, Nikolija, Elma Sinanović, Goga Sekulić.

Lapis Beauty carstvo je u samom vrhu i to u još jednom domenu, kvaliteta proizvoda za kožu i kosu iz njihove jedinstvene linije istoimenog naziva. Proizvodi poput Revive Repair maske, Hydra Bomb stay in prozvoda, Hydra Care balzama vrhunskog su kvaliteta i sa pravom stoje rame uz rame sa proizvodima brendova poput Dr Barbare Sturm, Olaplexa i mnogih drugih.

Za više informacija o proizvodima iz Lapis Beauty linije posetite njihov sajt www.lapis-shop.ch , ukoliko se nalazite u Cirihu ili putujete u taj grad termin u Lapis beaty možete zakazati putem njihovog sajta www.lapisbeauty.ch

Nema tagova 0