LiMenka – torbe koje ćete obožavati

LiMenka, beogradski brend poznat po jedinstvenim torbama ručno izdrađenim od otvarača limenki, lansirao je onlajn radnju za internacionalno tržište. Vebsajt omogućava ljubiteljima održive mode u Srbiji da poruče ove prepoznatljive komade po posebnim cenama.

Od osnivanja 2020. godine, brend je zadobio internacionalnu pažnju prvenstevno zahvaljujući bogatim teksturama, majstorskoj izradi i upečatljivom dizajnu.
Iznenađujuće lagana, svaka torba sadrži od 500 do 2,000 pažljivo odabranih aluminijumskih otvarača limenki koji prolaze kroz temeljan proces obrade, od dezinfikazije do daljeg procesuiranja.

Dok prosečna dizajnerska torba brendova visoke mode iziskuje 7 radnih dana za izradu,
LiMenka torbe se rade isključivo po porudžbini i iziskuju 7-15 dana.
“Za prvu torbu mi je trebalo godinu dana,” kaže dizajnerka i osnivačica brenda Mirjana Luković.
Celokupan proces se zasniva na ručnom radu pri čemu se limeni otvarači, i katkad dna limenki, ušivaju pamučnim koncem po složenim šablonima po kojima je brend već postao prepoznatljiv.
Pored izvanrednog kvaliteta, kao i smelih dizajna, LiMenka torbe su privukle ljubitelje održive mode.

Modna industrija je trenutno treća po emisiji takozvanih “gasova staklene bašte,” glavnih uzročnika globalnog zagrevanja. Dok se najveće svetske modne kuće bore da promene svoj
neodrživi pristup proizvodnji odeće i aksesoara, odbacujući čak 87% ukupnog materijala upotrebljene garderobe, LiMenka brend je osnovan na principima održive mode.
“Mi sarađujemo sa centrima za reciklažu i koristimo najkvalitetniji, biorazgradivi konac u izdradi naših torbi,“ rekla je Mirjana.

“Pored pristupa dizajnu i prozvodnji, LiMenka je održiv brend
zahvaljujući duguročnosti. Svaki komad je izdizajniran i pažljivo napravljen da traje.

Ovo su torbe koje mogu da postanu generacijsko nasleđe. Ovo su komadi koji se čuvaju.“
Do skora dostupne u izabranim onlajn i fizičkim buticima, LiMenka torbe su sada dostupne i putem vebsajta www.limenka2020.com.

Kupci iz Srbije mogu poručiti torbe po posebnim cenama.
“Domaći kupci mogu da nam se jave putem kontakt formulara na vebsajtu ili direktnih poruka na Instagramu kako bi dobili povoljniju ponudu,“ rekla je Mirjana.
LiMenka torbe su takođe izložene u koncept radnjama FAB Living by Una u Krunskoj 50 i tržnom centru Ušće, kao i u Gift Shop Room-u u Kralja Petra 65.

Nema tagova 1