Najpoznatiji umetnički par na našim prostorima Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić premijerno će održati zajednički koncert na ovogodišnjem Banja Luka Festu!

 Slavna pevačica i omiljeni glumac nastupiće 6. jula na koncertu “Simfonija u dvoje” u pratnji Simfonijskog orkestra Narodnog pozorišta Banja Luka.

Iako su oboje osvedočeni umetnici i mogu se vidjeti da podržavaju projekte jedno drugog, ovaj slavni par do sada nije održao nijedan zajednički koncert, pa je ovo prava premijera! Čuveni Jelenini hitovi “Jutro”, “Ime moje”, “Da mi je da mi se vrati”, “Okeani”, “Oro” i Ivanova izvođenja evergrin pesama poput “Dušo moja”, “Žute Dunje”, “Pukni zoro”, “Ciganočka”, pomešaće se na sceni Banja Luka Festa stvarajući jedinstveni naboj emocija i ljubavi, zbog kojih će publika imati istinsku privilegiju da iskusi jedinstveni muzičko – scenski doživljaj kakav se ne pamti na našim prostorima.

Sastavni dio Ivanovih muzičkih nastupa u okviru projekta “Naše veče” uvek je poezija, a Jelenihih koncerata izvođenja najlepših tradicionalnih i etno pesama, a ne kriju da publika u Banja Luci može da očekuje ovo i još mnogo više.

Ovogodišnji Banja Luka Fest donosi prvoklasan program, otvarajući manifestaciju koncertom svetski poznatog HAUSERA 4. jula, obežavajući pedeset godina postojanja Bijelog dugmeta 5. jula, a kao veliko finale festivala odigraće se zajednički koncert Jelena Tomašević i Ivana Bosiljčića “Simfonija u dvoje” koji slavi ljubav i najlepše emocije!

Ulaznice za sve koncerte u prodaji su na portalu kupikartu.ba.

Festival se realizuje uz podršku partnera: Mtel, Coca-Cola, Dunav osiguranje.