Zvezde vam poručuju: Otvorite oči, do kraja nedelje stiže princ na belom konju

Nova astro prognoza za period 23.9.-30.9.2019. koju je napisala astrolog Ivana Paunović (kontakt tel: 065 50 60 567) otkriva nam šta nam to donosi Sunce u znaku Vage, ali i mlad mesec, kao i ko može da očekuje „isporuku od univerzuma“ jer stiže princ na belom konju. 

U Ponedeljak,Sunce ulazi u znak Vage. Narednih mesec dana fokus će vam biti na odnosima, imaćete u planu da izbalansirate svoje emocije i das a svojim okruženjem pronađete dogovor. Ovo je vreme za razmatranje problema, kao i tuđih potreba i želja. Potrudite se da završite započeto, pregovri koji su ostali na pola puta sada se trebaju okončati. Vaga je znak koji će vam u odnose uneti kompromis, diplomatiju i mir. Posvetite vreme svom izgledu, obnovite garderobu, posetite frizera i kozmetičara i promenite način šminnkanja. Budite druželjubivi i što manje vremena provedite sami, potrebno je da sarađujete sa drugima i da uživate sa svojim prijateljima.

U Utorak i Sredu će nam Merkur doneti dešavanja i promene, prvo će napraviti kvinkus sa Neptunom, a zatim Sekstil sa Jupiterom. Tako da ćete od ranog jutra možda osetiti unutrašnju napetost zbog neizvesnosti, videćete trku između logike i intuicije. Iako je sve kao na dlanu u vazduhu će se osetiti nejasna komunikacija. Može vladati nerazumevanje, nedorečenost ili prosto neke važne informacije nećete uopšte čuti. Vladaće totalna dezorganizacija. Međutim, kada se Merkur okrene ka Jupiteru stvari će početi da se razbistravaju. Bićete  spremni za pozitivno razmišljanje, imaćete nove ideje i nove planove. Saradnje koje sada nađu zajednički jezik, vremenom će postići mnogo veliki uspeh. Spremni ste da se prilagođavate i da učite. Sa ovim aspektom bićete filozofskog pogleda na situacije, širokih shvatanja i puni optimizma.

U Četvrtak će Mesec biti u Devici, idealan dan da završite sve svoje poslove. Harmoničan aspekt sa Uranom će vam uneti želju za avanturama. Imaćete potrebu za nekim promenama, bićete puni novih kreativnih ideja. Posvetite se sređivanju administracije i stvarima gde je potrebno detaljisanje i sitničarenje.

U Petak će Merkur napraviti kvadrat sa Plutonom, danas držite jezik za zubima. Neko unutrašnje nezadovoljstvo će vas terati da se svađate sa svima, počev od kolega, ukućana i emotivnog partnera. Imaćete planove koje ćete želeti da realizujetre iako je to nemoguće. Neki inat će se probuditi u vama.

Za vikend će Venera srećno da se smeje Jupiteru, to će u svima nama probuditi emocije. Bićete optimističnog duha, nasmejani i voljeni. Ovaj aspekt često dovede princa na belom konju. Širom otvorite oči da ga slučajno ne zaobiđete. Ovaj aspekt donosi sreću sa novcem i punoooo ljubavi. Uživajte sa svojim partnerom. Moguća su lepa putovanja. Uživaćete u luksuzu.