Zvezde vam poručuju:Zakopajte ratne sekire i spremite se za nove harmonične veze

Nova astro prognoza za period od 9.9.- 16.9. otkriva nam da dolazi vreme novih, harmoničnih veza ali i da je važno da zakopate ratne sekire. Napisala je astrolog Ivana Paunović, kontakt tel: 065 50 60 567. 

U Ponedeljak će Merkur napraviti  izazovni aspekt sa Uranom, pa to može ukazati na brzopletost i naglo donošenje zaključaka ili odluka. Možda ćete imati bljeskove naglih reakcija, ali i tendenciju da se svađate i da na veoma grub način ustvari izbacite svoje emocije i osećanja. Sa druge strane ovaj aspekt vam može pokrenuti neobične misli i  ekstremne situacije. Sada se straha nećete bojati, ovde je ključna stvar ludost. Imaćete osećaj da sve možete i da vam je sve dozvoljeno, pa šta bude. Takođe, ćete dobiti sveže i kreativne ideje.

Utorak, je dan kada će se  Sunce protiviti  Neptunu.  Snaga volje je slaba. Ovo nije dobro vreme za velike finansijske projekte. Sa ovim aspektom se gubi osećaj realnosti. Možda ćete biti opsednuti nečim ili nekim, to stanje može mnoge uvući u problem. Mesec će dan provesti u znaku Vodolije, pa očekujte neočekivano. Neobični susreti, zanimljive osobe, odlazak iznenada na neka interesantna mesta, uživanje sa prijateljima…Timski rad će vam prijati.

U Sredu će konjukcija Merkura i Venere u vama probuditi potrebu da pričate o ljubavi. Danas će biti mnogo romantičnih poruka. Ićić će vam od ruke lepo izražavanje. Dogovori, pregovori, sklapanje i potpisivanje ugovora će se odvijati baš kako ste i planirali. Bićete spretni sa rukama pa svašta ćete moći napraviti i diviti se na kraju svom delu. Susret sa sestrom, komšilukom ili rođakom će vam ulepšati dan, velika je verovatnoća i da ćete neke dobre savete dobiti od njih ili im ga vi dati. Moguća su kratka putovanja. Možda upoznate mlađu osoba koja vam svojom interesantnom pojavom probudi leptiriće u stomaku.

Kvadrat između Marsa i Jupitera će vam u Četvrtak uneti malo nemira. Mars će želeti da se sve ubrza i da se sve završi sada i odmah. Međutim, Jupiter će vas usporavati, pa će malo filozofirati, pa ćete poželeti da uživate i da odmorite, tako da očekujte dan pun energetskih uspona i padova. Iskoristite ovu energiju za konkretan cilj, ovo je takmičarski duh, fokusirajte se na stvari koje ste dugo već odlagali, sada se bacite na njih i završite ih što brže. Moguć je susret sa uniformisanim licem, problem sa zakonom ili gužva u sabraćaju. Moguć je zastoj zbog neke saobraćajne nezgode, kao I odlaganje odlaska na put.

U Petak će se osećati veoma snažna energija. Sunce će biti u trigonu sa Plutonom i daće vam moć da se izdignete iz pepela kao ptica Feniks. Bićete odlučnije nego inače i osetićete da možete ostvariti sve što ste zamislili. Mnoge moćne i uticajne osobe će vam ušetati u život i imaćete njihovu podršku.

Za vikend imamo mnogo, mnogo jaka kosmička dešavanja. Verovatno ćete svi to osetiti ili na svom raspoloženju ili kroz situacije koje vam se budu dešavale. Subota rano ujutru će početi Punim Mesecom, biće aktivna osa Devica-Ribe, pa se radi o ravneteži između servilnosti i sasećajnosti. Ne dozvolite sebi da preterate u davanju sebe, jer vam je nekoga žao. Potrebno je da nađete sredinu, i da, i vi imate neko zadovoljstvo. Važno je da mislite o sebi i da se posvetite svom fizičkom zdravlju. Riba voli duhovnost pa sa tom energijom pokrenite svoju spiritualnost. Radite ritual koji vam prijaju i koji vas smiruju. Devica će vas treati da sve završite u roku, da vlada rad i disciplina, to je uvek malo stresno tako da ćete sebi stvoriti tenziju…ključ ravnoteže je da se ničim izazvani prebacite na Ribe i uplovite u Zen.

Takođe, imamo i ulazak Merkura i Venere u harmoničan znak Vage. Merkur će ostati u Vagi do 3. Oktobra  2019. Godine. U tom period u komunikaciji ćete biti diplomatski i prijateljski nastrojeni. Sarađivaćete dosta sa drugima, uglavnom ćete raditi sa nekim, a ne sami. Dosta partnerskih odosa se biti sklopljeno tokom septembra. Sada je dobro da razmišljate o načinima kako možete poboljšati vaše veštine pregovaranja. Dobro je da upišete neki kurs i unapredite svoje znanje. Ovo je i vreme kada treba zakopati ratne sekire. Vaga voli mir i pravdu.

Pored Merkura, eto nama tu i omiljene Venere. Ona će tu ostati sve do 8. Oktobra 2019. Sada ćete biti skloniji zagrljajima, poljupcima, romantičnim trenucima, a ne  agresivnom ponašanju. Kako bi ste dobili ono što želite u tom ciklusu morate se poslužiti zavođenjem i slatkim manipulacijama. Spremni ste na kompromis i pregovore kada je posao u pitanju, mada, neočekivano, a da ni vi ne znate kako, shvatićete da se iz taj poslovni uspeh pretvori u iskrenu ljubav. Vladaće u ovom period harmonija u mnogim odnosima. Što se tiče ljubavi, pa i tu očekujte lepa dešavanja. Ako se bavite umetnošću, iskoristite ovaj period da stvorite svoja remek dela.